Дженифър Анистън дебютира в Instagram на 50

blank
снимка instagram

Дебютът“ си в сайта актрисата направи със селфи, на което присъстват и останалите ѝ колеги от хитовия сериал „Приятели“ – Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуймър и Матю Пери.

Живеем в технологично време… Ако в 21 век не си част от социалните мрежи, сякаш не съществуваш. Днес почти всички – от политици до знаменитости, имат профили в най-разпространените сайтове за комуникация, в които споделят както мигове от ежедневието си, така и различни мнения по определени въпроси… Ето защо изглеждаше странно, донякъде дори нереално, че звезда от калибъра на Дженифър Анистън нямаше личен акаунт в нито една социална платформа.

Това обаче се промени снощи, когато холивудската любимка се присъедини към Инстаграм, причинявайки истински фурор… Сериозно. Сайтът дори направи официално изявление, в което се казва, че е възможно потребителите да не успеят да последват профила ѝ, понеже интересът на хора от цял свят е толкова голям, че довел до срив в системата, който се опитват да отстранят. Към момента техниците очевидно са отстранили проблемът, понеже бройката на последователите ѝ е над 6 милиона и само расте, пише dir.bg.

„Дебютът“ си в сайта актрисата направи със селфи, на което присъстват и останалите ѝ колеги от хитовия сериал „Приятели“ – Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуймър и Матю Пери. Вече сме приятели и в Инстаграм“, гласи посланието към кадъра, който е направен на неотдавнашното им събиране по повод 25-годишнината от излъчването на първия епизод на ситкома по телевизията.
Един от първите коментари, които тя получи на изображението, беше от бившия ѝ съпруг – Джъстин Теру, който постави няколко емотикони, сред които и един във формата на сърце. След него, множество звезди приветстваха Анистън и я поздравиха за решението, най-после да си направи профил в сайта за фотосподеляне.

Всъщност, тя неслучайно създаде акаунта си, понеже в свое скорошно интервю Джен сподели, че като публична личност, живееща под светлините на прожекторите, тя усеща известен натиск по този въпрос.

Онова, на което се съпротивляваме, по принцип не преминава лесно… Социалните мрежи са част от нашия свят и това няма да се промени. Може и аз да се включа… Кой знае?“, каза тя преди дни и ето че днес резултатът е налице.
Бившата съпруга на Брад Пит разкри, че колежката ѝ от новия сериал с нейно участие „The Morning Show“ – Рийз Уидърспун, е тази, която я е успяла да разклати мнението ѝ по темата.

Тя изложи наистина добри аргументи, особено за това как в сайта можеш да изразиш свободно мнението си и да имаш определен контрол върху измислиците, които се пишат по твой адрес“, сподели Анистън.

Но положителните новини за феновете ѝ приключват тук, защото вчера тя също така каза, че не би участвала в подновяването на „Приятели“, за което усилено се говореше напоследък. Шоуто липсва на всички ни. Без него нямаше да съм това, което съм днес… Но, ако го подновят, то няма да бъде същото, както навремето. Така че защо да го разваляме?“, заяви тя в разговор по нюйоркското радио „SiriusXM“.

 

View this post on Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

 

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама