Фолкпевицата Андреа пусна нестандартна обява

Снимка: Официален профил във Facebook

Фолкпевицата Андреа изненада последователите си в „Инстаграм“ с доста нетипична обява. Певицата обяснява надълго и нашироко от какъв човек точно има нужда.

Откакто се махна от „Пайнер“, а явно и раздялата с Кубрат Пулев е повлияла, но музикалната кариера на Андреа тотално замря, пише kluki.bg.

От водещо име в тази индустрия сега се превърна в треторазрядна певачка. Която от дъжд на вятър има по някое участие срещу скромната сума от 1500 лв.

Изпълнителката на „Неблагодарен“ явно е замислила нещо. В Инстаграм тя сподели, че си търси личен асистент със средно ниво на владеене на английски език и компютърна грамотност.

Певицата е оставила е координати за кандидатстване. Най-вероятно певицата възнамерява да се възползва от славата покрай болезнената раздяла с Кобрата и да се опита да възвърне старите си позиции в попфолка.

Вече е започнала да наема екип от специалисти, които да се грижат за нейния имидж. Има всички шансове да прикове отново вниманието на своите почитатели.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама