Жена даде всичко от себе си да спаси заклещен елен (ВИДЕО)

121

Жена от щата Джорджия, САЩ, стана популярна след като публикува видео в Инстаграм, на което се вижда как на два пъти спасява заклещено между решетките на ограда еленче.

Кло Дорси тичала сутринта през парка Стоун Маунтин, в околностите на Атланта, САЩ, когато се натъкнала на еленче, което трескаво се опитвало да се измъкне от тесните железни решетки на ограда. Видеото, направено с телефона ѝ, показва как жената помага на уплашеното животно и се уверява, че е добре. Кло огъва решетките с голи ръце, като по този начин го освобождава.

Въпреки това, радостта се оказва краткотрайна, защото еленчето, изплашено се затичало към друга преграда, което кара жената да извика в камерата: „Какво му става на това еленче? Трябва да се научиш да скачаш“.

Бегачката отново решила да му помогне. Тази ограда обаче се оказала по-голямо предизвикателство за нея и трябвало да положи повече усилия, за да освободи животинчето. Налага се дори да скочи върху оградата, за може еленчето да получи нужното пространство и да се отърве от решетките. Клипът завършва с хепи енд, а жената казва: „По-добре да не се заклещваш отново“.

Героичната постъпка на Дорси достига до повече от 30 000 човека в Инстаграм, а коментарите са изцяло положителни.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I was on @cnn 😩😅😭 Why y’all didn’t tell meeeee?! This was a whole two days ago! 💪🏾💕🦌✨

Публикация, споделена от Know thyself. (@chloememoir) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама