Йорданка Фандъкова откри предизборната си кампания

blank
Снимка: Канал 3

Тя обяви, че днес за нея започва открито и честно състезание на идеи

Кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова откри предизборната си кампания. Тя обяви, че днес за нея започва открито и честно състезание на идеи, решения и проекти за столицата. А тези избори били важни, защото на тях се решавали две важни неща.

„Първото, как София ще продължи да се променя – дали със силата на опита и с поуките от научените уроци ще стъпим на здравата основа на направеното, за да увеличим скоростта на промяна и градеж.

Второто, с каква цел София ще се развива – знам, че сега София има уникален шанс да направи голяма крачка в своето развитие. Работихме така, че в следващата година-две пред града ни стои голямата възможност да привлечем стратегически инвеститор във високотехнологичното производство. Това означава ускорено икономическо развитие, добри доходи и високо качество на живот”, коментира тя.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама