Маниак плаши семейство с киселина и клане

45

Полицията арестува, а съдът остави за постоянно зад решетките мъж, отправял закани за убийство спрямо семейство.

Обвинението срещу Р. Р. е за това, че в периода 28- 29 юли 2018 г. във Велико Търново, при условията на продължавано престъпление, през двата дни отправил заплахи към С.Ш., към съпруга и и баща и, че ще я залее с киселина и след това ще я заколи. След подадената жалба мъжът е арестуван, пише „Монитор“.

Преценено е, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието и че е налице опасността лицето да се укрие или да извърши престъпление, предвид обстоятелството, че същият се е укрил след деянието и е бил обявен за общодържавно издирване.

Поради това съдът уважи искането на Районната прокуратура – Велико Търново и взе мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на Р.Р. Разследването продължава под ръководството на прокуратурата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама