Служител на Facebook се самоуби в централата на компанията

blank
Снимка: Pixabay

Служител на Facebook се е самоубил в централата на компанията в Менло Парк, стана ясно от изявление на щатската полиция, което беше потвърдено от компанията.

“С тъга научихме, че един от служителите ни е починал в централата ни в Менло Парк по-рано днес,” е заявил говорител на Facebook пред TechCrunch.

Мъжът е обявен за мъртъв на място от пристигналите екипи за първа помощ, а според полицията предварителното разследване не показва чужда намеса.

Мъжът е скочил от четвъртия етаж на сградата, според полицията.

“Полицайте и пожарникарите от Менло Парк са реагирали на подаден сигнал и когато са пристигнали, са намерили жертвата неконтактна,” се казва в прессъобщението на полицията.

“Ние съдействаме на полицията в тяхното разследване и оказваме подкрепа на нашите служители. Семейството беше уведомено. Нямаме повече информация, която да споделим. Надяваме се да предоставим допълнителна информация, когато получим такава от властите,” е заявил говорителят на Facebook.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама