Момиче се хвали, че кара с 298 км/ч на магистрала

blank

Снимка как кара по магистрала с 298 км/ч качи във фейсбук млада жена. Тя е заснела километража на „поршето” си, който се е заковал на високата скорост.

Така при ограничение от 140 км/ч на магистрала жената си позволява да го надвиши двойно, че и отгоре.

blank
Снимка: Фейсбук

Кристина Маринова обаче явно не е наясно с английския, тъй като от два опита да напише думата „адреналин“ на езика на Шекспир се е провалила по два различни начина. Единият път я е написала с липсваща буква „е“ накрая, а при другия е сложила три пъти „н“, но „е“ отново няма. Структурата на изречението също е „тера инкогнита“ за любителката на високите скорости. Пропуснала е подлога, без който изречението няма смисъл, тъй като в английския език няма род и число.

Хаштаговете са друга територия, която остава силно непозната за Маринова. Тя два пъти не се е справила, поставяйки разстояния между знака #, необходим за хаштага, и думата, която иска да маркира. Успяла е едва при третия опит.

Въпреки кадъра Маринова няма как да бъде наказана за превишена скорост, тъй като по закон контролът над нея се осъществява единствено с камери на „Пътна полиция“. Вероятно обаче момичето ще бъде глобено за други нарушения.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама