Лечков пак иска да бъде кмет

blank
Кадър: bTV

Не се впускам в изборната надпревара за кметския пост в Сливен „от гол ентусиазъм”. Това заяви в ефира на bTV Йордан Лечков.

Според него в края на неговия мандат през 2011 Сливен е бил на едно от водещите места сред общините в страната, а сега е на последно „заедно с Враца”. „Все още изпълняват проекти от времето на Йордан Лечков като кмет, което е показателно”, смята бившият кмет на Сливен. „Създал съм администрация, която работи добре”, заяви Лечков, но не отговори защо градската управа не е работела добре след него, предвид че са същите хора.

Според него това е част от общата ситуация в държавата, където много неща не са наред. „Един кмет не трябва да знае всичко”, заяви бившият градоначалник на Сливен, коментирайки случая с пастора от квартал „Надежда“, който е осъден за педофилия във Великобритания. При този казус пропуските трябва да се търсят в социалните служби, смята той и вижда в това още един пример за проблемите в държавата. Фактът, че през последния му мандат улиците на града са били постоянно разкопани, което предизвика недоволството на неговите жители, показва, че е „имало проекти”, заяви Лечков.

Той ще бъде алтернатива на статуквото в настоящите избори и затова е нарекъл своята политическа сила „Нова алтернатива”. Предизборната си кампанията ще финансира със собствени средства. „Сталин е казал, че не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете”.

С тази сентенция Лечков обясни изборната си загуба на предишния местен вот. „Ще стигна до балотаж”, прогнозира пък сега представянето си на предстоящите местни избори Лечков.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама