Папи Ханс няма време за гаджета

blank
Снимка: Facebook

„Нямам време за гаджета. Женен съм за работата си.“ Това разкри певецът Папи Ханс.

Константин Трендафилов, както е истинското име на музиканта, е зает с многобройни ангажименти. Освен като певец той ръководи и собствена рекламна агенция.

Папи се опитва да съчетае двете неща. Засега му се получава. За сметка на това той няма никакво време за личен живот, съобщава „България Днес“.

„Работохолик съм – откровен е Папи Ханс. – Почти нямам свободно време“, казва още изпълнителят на култовото парче „Кекс“.

От няколко седмици Папи Ханс ходи по участия в нощни заведения. Пътуванията го лишават от пълноценен сън.

„Не съм изтощен. Имам много енергия, но смогвам трудно с всичките ангажименти“, признава още участникът в „Капките“.

Трендафилов е орисан да е в сферата на изкуството. И двамата му родители се занимават с писане. Майка му Кристин Димитрова е много известна родна писателка. Покойният му баща Владимир също.

Константин изгрява на сцената именно като писател.

„Чак на 20 започнах да се заминавам с писане. Преди това свирех на цигулка и пеех. Винаги ме е теглело към музиката. Пътят ми премина малко на зигзаг. Но това ми помогна да придобия много умения, без които нито писането, нито музиката щяха да са окей“, добави Папи Ханс.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама