Кристиано Роналдо избухна в сълзи по време на ефир (ВИДЕО)

blank
Кадър: Twitter

Той беше алкохолик, така и не сме говорили нормално, разкри звездата.

Кристиано Роналдо избухна в сълзи, след като изгледа запис на покойния си баща. Емоционалната изненада бе поднесена на футболната суперзвезда по време на интервю за ITV.

На видеото, което португалецът видя за първи път, Жозе Динис Алвейро изразява своята гордост от успехите на своя син. То е заснето непосредствено преди европейското първенство през 2004 година. Алвейро – ветеран от войните в Ангола и Мозамбик, умира само няколко месеца по-късно на 52-годишна възраст заради тежки увреждания на черния дроб. Той не успява да види най-значимите постижения на Кристиано, както и раждането на четвъртото си дете, пише bTV.

„Никога не съм виждал това видео. Никога не съм виждал това видео. Невероятно“, промълви развълнуваният Роналдо.

„Не познавам баща си напълно. Той беше алкохолик. Никога не сме провеждали нормален разговор. Беше наистина трудно. Татко така и не видя, че съм номер едно, не видя как получавам награди“.

В едночасовото интервю пред Пиърс Морган бе засегната още една деликатна тема – обвиненията в изнасилване, отправени към Роналдо от американката Катрин Майорга.

„Това те кара да се чувстваш ужасно. Един ден си починах вкъщи с Джорджина и по телевизията започнаха да говорят тези неща за мен. Видях, че децата ми слизаха по стълбите, и смених канала, защото почувствах срам“.

                                                                    *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама