31.8 C
София
събота, август 24, 2024
Начало Любопитно Мария Илиева пусна сингъл на испански

Мария Илиева пусна сингъл на испански

51

Мария Илиева се възползва от почивката между концертите от националното си турне, за да запише чисто нов сингъл. В края на лятото певицата ще зарадва почитателите си с латино хит, озаглавен Fuego – огън.

Месец преди концерта си в Зала 1 на НДК Мария Илиева е готова с новия си сингъл. За пръв път певицата пее на испански език в горещ латино хит, който обещава да покори родните класации. Fuego (огън) е дело на румънски екип автори, които се свързват с Мария и ѝ предлагат парчето. Певицата се влюбва в него от първо слушане и го записва „на един дъх“.

Лятото на Мария Илиева бе наситено от концерти и пътувания. След успешното лятно турне „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ в Пловдив, Бургас и Варна, певицата намери време за почивка в Америка. Вдъхновена от латино атмосферата в Маями, океана и плажа, където прекара близо месец със сина си Александър, тя е готова да представи новия си сингъл „Fuego“.

Никой не крие възхитата си от испанското произношение на Мария.

Несъмнено „Fuego“ ще изненада и зарадва почитателите на Мария Илиева. Песента ще се завърти в ефира на всички радиостанции в страната до края на седмицата и няма да позволи на лятото да свърши в българския ефир.

Билети за концерта „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ в Зала 1 на НДК.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама