16.8 C
София
вторник, октомври 1, 2024
Начало Любопитно Мик Джагър искал нов матрак във всеки хотел

Мик Джагър искал нов матрак във всеки хотел

21

Едно от изискванията на фронтмена на „Ролинг стоунс“ Мик Джагър било да спи в чисто нов матрак във всеки хотел, в който отсяда, пише вестник „Дейли мейл“, цитиран от БТА.

По този начин изстрадалите кости на сър Мик най-добре можели да си отпочинат. Но вечерта преди настаняването му новият матрак трябвало да бъде „разработен“ от член на персонала, така че да не е прекалено твърд. При все това найлоновата опаковка на дюшека не трябвало да бъде нарушена.

Понастоящем Джагър е на турне в САЩ със своята банда. Бащата на осем деца получи възторжени отзиви от страна на критиката за изумителното си сценично представяне, въпреки че претърпя сърдечна операция през месец април. Певецът е в прекрасна форма за своите 76 години. Мик спазва страхотен режим, като навсякъде пътува със своя личен готвач. Той много държи на здравия сън и поради тази причина е безкомпромисен в изискванията си в какво легло ще нощува, пише dir.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама