По колко марихуана пуши Майк Тайсън на месец? (ВИДЕО)

Боксовата легенда Майк Тайсън направи шокиращо признание относно разходите си употреба на наркотици. Железния Майк направи това в предаването „Hot Boxin’“, в което призна, че пуши изключително много марихуана.

„Колко пушим? Не са 40 долара, а 40 000 долара на месец. В ранчото ми пушим по 10 тона трева месечно“, обясни бившият световен шампион при свръхтежките пред водещата Елън Бритън.

В началото на годината 53-годишният американец си купи ранчо с 40 акра земя, където отглежда марихуана и се провеждат проучвания за ефекта от употребата на наркотиците. Основаната от него компания твърди, че целта е създаването на подобрен канабис за потребителите.

Тайсън не разкри колко хора участват в тези сесии с пушене на марихуана, но 40 000 долара е огромна сума за подобна дейност.

Не е ясно как боксовата легенда харчи такива суми, след като вече един път мина през публичен фалит, въпреки че по време на състезателната си кариера беше спечелил 300 милиона долара.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама