Гринго: Софи обеща пак да си татуира името ми

Гринго и Софи Маринова са отново заедно, стана ясно от влюбената двойка, която побърза да се похвали в социалните мрежи с общи снимки, ден след сдобряването.

Половинката на Софи Маринова сподели пред екипа ни, че двамата са се помирили преди два дни, по време на нейно участие в Пазарджик. Били на съседни сепарета и първо само си разменяли погледи, но малко след това вече разговаряли спокойно. „Така прави любовта“, сподели Гринго.

„Не сме мислили още дали ще подновим брака ни, той не е показател за силната ни любов. Но вече си живеем отново заедно. А относно татуировката й с моето име – Софка ми обеща, че ще си я възобнови“, разказа още пред TrafficNews Гринго.

Ден след участието двамата се отдали и на заслужен отдих в Етрополе. Певицата пък не скри, че всички наоколо ги гледали с любопитен поглед и са били учудени, че ги виждат усамотени и щастливи.

След като вчера Гринго хвърли всички в размисли и страсти като публикува техни общи снимки, Софи също не закъсня и в по-късните часове от деня също сподели романтичните кадри.

„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци“ – това написа ромският славей Софи Маринова в личния си профил във Фейсбук.

Последва следваща снимка, на която двамата позират, държейки уиски в ръка, което навежда на мисълта, че двамата са отпразнували и поляли подобаващо новия етап от връзката си.

Припомняме, че близо десет дни след като гласовитата певица се оплака в районното от тормоз и заплахи от съпруга й, вчера почитателите й ги видяха пак щастливи заедно.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама