Какво вещаят звездите за август – пълен хороскоп за всички зодии

2144
blank

Идва най-хубавият месец на лятото – август. Дългите дни и високите температури, които са много чести през този период, засягат всички хора, независимо искат или не. Работата вероятно няма да бъде много задоволителна. Факт е, че хороскопът за август 2019 казва, че ще бъде много трудно да се поддържа вниманието.

Вашите мисли ще се скитат в много посоки. Вие ще искате да се насладите на месеците за почивка без тревоги с другите. Но трябва да помните мястото си. Звездите не са в стабилно положение и дори най-малката грешка може да даде нежелан резултат. През август бъдете внимателни.

Овен

За представителите на зодия Овен, краят на лятото ще бъде труден. Ще трябва да завършите задачите, започнати преди няколко месеца и да решите проблемите с финансите. Може да се наложи да си намерите работа на непълен работен ден или да работите извънредно, за да съберете достатъчно пари, до началото на новата учебна година за децата. През август, едва ли ще имате почивка.

Ще бъдете заети само с трудови дела, решаването на семейните въпроси ще остане на заден план. За необвързаните август е време, за леки увлечения и мимолетни романи. В края на месеца, ще бъдете в центъра на вниманието на всички. Най-вероятно това ще се дължи на промяна на имиджа, на който ще се решите спонтанно.

Любов и семейство

Близките, постоянно ще изискват вашето внимание, което вие поради заетостта си на работа няма да може да им осигурите. От това в семейството, са възможни спорове и недоразумения. Но ще бъдете толкова натоварени, че няма да ви е до изясняване на отношенията с членовете на семейството. За да избегнете подобна ситуация, отправете семейството на почивка, а сами останете в прекрасна самота. Всъщност именно самотата, ще ви помогне да се концентрирате по-добре върху това, което е най-важно през август – решаването на финансовите проблеми.

Тези, които все още не са открили своята втора половинка, ще бъдат доволни от случайни връзки с противоположния пол. През този период, няма да сте готови за нещо сериозно, тъй като всичките си сили ще влагате в запазване на лидерската позиция на работното място.

Кариера и финанси

Август е време, да строите и укрепите своя авторитет сред колегите. Работете усилено, не бъдете високомерни. Не се намесвайте в корпоративните клюки и интриги. Проявете ентусиазъм, при участие в мащабните проекти на компанията. Такава позиция ще ви помогне бързо да постигнете това, към което се стремите – похвала на началниците под формата на по-висока позиция или повишаване на заплатата.

В средата на месеца, ще се окажете в епицентъра на глобалните събития, това ще ви помогне да подобрите значително финансовата ситуация. Най-накрая ще може да изплатите дълговете, да купите ценна вещ, да направите подаръци на любимите си хора. През август е по-добре, да се въздържате от нови бизнес начинания. Края на лятото, е време за завършване на всички дългогодишни дела и подготовка за бъдещите успехи.

Здраве

През август здравето ви, няма да предизвиква никакви специални проблеми и притеснения. През този период си струва да откажете да експериментите с външния вид у дома, опитайте се да не използвате нови марки козметика. Отрицателните мисли, могат да отслабят вашите психологическа сили. Безпокойството често води до емоционално претоварване и причинява главоболие. За да се справите с лошите мисли, насочете вниманието си към друго лице или ситуация, която не е свързана с произходящото.

Въпреки тежкото натоварване през месеца, ще почувствате прилив на сила. Положителни резултати, по отношение на физическото здраве ще има спорта. Изберете активен вид спорт. Обърнете внимание на кардиотренировките – трябва да укрепите сърцето. Август е идеалното време за лечение и протезиране на зъбите.

Телец

През август представителите на зодия Телец, ще се справят уверено със ситуациите в работата. Ако ви бъдат предложени допълнителни отговорности – ги приемете, ще са обещаващи. Въпреки това, неспособността да държите езика си зад зъбите може да ви изиграе лоша услуга. Вашето емоционално настроение и прекомерна импулсивност в доказването на вашата правота, могат да доведат до конфликти с колеги, началници и кавги с роднини.

Междувременно, ще искате да направите ремонт у дома. При смяна на тапетите или пребоядисване, се старайте да експериментирате: направете ярки акценти, подредете мебелите по нов начин, внесете в дизайна необичайни декоративни елементи. В личния живот очаквайте много интересни събития и срещи. Много от новите запознанства, ще бъдат изключително полезни.

Любов и семейство

Повечето от вас, ще искат да създадат безопасна и комфортна среда у дома. Вие сте хора които, уважават и защитават семейните ценности. Ако дълго сте отлагали сериозен разговор с партньора, сега може да решите всички остри въпроси. В общуването, трябва да се стараете да не изразявате твърде бурно чувствата си, тъй като вашите близки могат да решат че търсите конфликт. Понякога случайно изпусната дума, може да се промени много. Неочакван комплимент или добра шега, ще обърнат ситуацията – опитайте!

През този месец, трябва да се опитате да направите всичко, за да могат вашите близки да получат само положителни емоции от вашето присъствие. Въпреки че по-принцип сте трезви и практични, опитайте се да внесете романтична в атмосферата в срещите с любимия – вечеря на свещи, посещение на интересни места, отдайте се на чувствата, без притеснения.
Необвързаните, ще насочат вниманието си към човек, когото отдавна познават. Известно е, че приятелството може да генерира голяма любов. Не изпускайте такъв шанс.

Кариера и финанси

През август е необходимо да работите неуморно и изключително фокусирано, без да пренебрегвате дреболиите. Ограничете емоциите и не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликт. Ако сте ядосани, вероятно ще загубите. Ако успеете да запазите хладнокръвие, със сигурност ще постигнете това, което искате. Винаги проверявайте, извършената работа. Възможно е да откриете грешка и така ще я поправите навреме. Сега много ще зависи от вашето отношение и вяра в мечтите. Не се спирайте преди трудностите – и ще успеете.

Въпреки че финансовото ви състояние през август, няма да бъде твърде стабилно, ще имате стимул да работите активно, както и достатъчно сили, за да изпълните най-трудните задачи.
Научете се как да спестявате, достатъчно сте губили трудно спечелените пари за ненужни неща. Опитайте се да разпределите бюджета на семейството до есента, за да имате стабилност в бъдеще с парите. Ако не мислите постоянно за печалба, резултатът ще бъде положителен.

Здраве

През август спазвайте диета и внимателно следете за проблеми със стомаха. В противен случай ви заплашват хранителни отравяния, кожни заболявания, запек, както и нарушения в кръвоносната система. Прегледайте диетата си. Може би консумирате храни, които влияят негативно на вашето тяло.

Избягвайте солени храни, защото солта води до застой на течности в тялото и така бързо натрупвате тегло. Да се справите с излишните килограми, ще ви помогнат интензивните тренировки в спортната зала.

Близнаци

През август представителите на зодия Близнаци, ще бъдат привлечени от възможността за промяна – в кариерата, в личния живот и във всичко. Но не трябва наистина на сериозно, да приемате обещанията на този месец. Не за всички представители на знака са добри драстичните промени – слушайте гласа на разума, интуицията и съветите на близките.

Месец август, ще ви донесе много топли срещи с роднини и бивши приятели. Постоянно ще ви съпровожда, чувството на еуфория и лека меланхолия. Седенето в компанията на близките, ще доведе много от вас до идеята, за връщане на предишни взаимоотношения. Е, ако вземете такова решение, радвайте се! Възможно е подновяването на отношенията с бивш любим, да окаже благоприятно влияние върху финансовото ви състояние в бъдеще.

Любов и семейство

Докато първата половина на август ще се развива спокойно, втората – обещава неспокойна атмосфера в семейството. Различни неприятности, проблеми, многобройни разходи, решаване на битови задачи – всичко това ще падне върху вас, а вие няма да сте готови за това. Възможно е да изпитате нервно напрежение, което да прерасне в срив и да си го изкарате на близките. Ако не искате конфликти в семейството, научете се да се контролирате. В крайна сметка всичко ще се успокои и в края на месеца семейните отношения ще се подобрят.

Необвързаните, могат да ликуват! Съдбата им е приготвила една незабравима романтична среща. Може би това ще бъде краткотраен, но много страстен роман, или интимна връзка, която ще прерасне в дългосрочен съюз. Във всеки случай, няма да се отегчавате в личният живот. Чувството, че сте влюбени, ще допринесе за душевен подем, което ще повлияе на производителността в работата.

Кариера и финанси

Не изпускайте този благоприятен период, за да реализирате начинанията си. Не си губете времето в тривиални разговори и срещи. Посветете август на дългосрочното планиране. Действайте, ако сте твърдо уверени в правилността на решението си. Ако не може самостоятелно да предприемете действия в бизнеса, помолете компетентни хора за помощ – такива има много във вашата среда.

Има смисъл да помислите, до колко ефективни са вашите методи. Възможно е да губите твърде много енергия напусто, поради което и резултатите от извършената работа са по-ниски, отколкото бихте искали. Може би поемате твърде много отговорности, а другите го приемат за даденост и усещането за неудовлетвореност ви посещава все по-често. Намерете нови, по-ефективни технологии и ги изпробвайте. Използвайте времето си по-ефективно. По отношение на финансите, сдържайте се от спекулативни сделки, там не ви очаква нищо хубаво.

Здраве

През август, следете за емоционалния си фон. Може да се нуждаете от леки успокоителни или седмична почивка далеч от всички проблеми. Последният вариант, между другото, ще стабилизира вашето душевно състояние много по-бързо.

Краят на лятото, за съжаление, може да донесе проблеми със съдовата система и сърцето. В най-кратък срок преминете през пълен преглед, за да идентифицирате заболяването в начален етап. По това време е добре, да ограничите натоварването във фитнеса. Прекарайте повече време на открито. Спете повече, направете почивката си по-качествена.

Рак

През август представителите на зодия Рак, ги очаква един хармоничен и емоционално балансиран месец. Ще искате да потънете в личния си живот, който е станал толкова уютен и проспериращ. Текущите дела, ще решавате по реда на възникването им. Препоръчително е през този период на работа, да избягвате да се включвате в клюки и интриги. Нека всичко върви по инерция. Живейте в хармония със себе си и по-малко мислете-какво другите мислят за вас.

В семейството през повечето време, ще царуват любовта и взаимното разбирателство. Ще бъде лесно да държите финансите под контрол, заобикаляйки големите разходи. Онези, които покажат усърдие и постоянство, могат да разчитат на бонус от своите шефове.

Любов и семейство

На необвързаните се препоръчва, по-активно да започнат да търсят своята втора половинка. Ще бъде възможно да я откриете на обществено място: в театър, на концерт, в киното. Вероятни са много случайни запознанства. Не забравяйте, че „посрещат по дрехите“, следователно не пренебрегвайте, модните дрехи и козметични процедури, посетете салона за красота.

Семейните ще прекарат месеца, без големи конфликти и разногласия. Разбира се, ще се появят дребни битови кавги, но вие умело ще се справите със ситуацията и ще поемете цялата вина върху себе си. Препоръчително е през този период, да проявите творчески подход в отношенията си със съпруга. Организирайте романтична вечер или направете необичаен подарък. През август е добре да посетите възрастните си роднини, те отдавна ви чакат. Покажете им искрена загриженост и внимание и ще станете за тях, най-добрия и достоен човек. А ако помогнете и у дома, може да се издигнете до ранга на “светец”.

Кариера и финанси

Много от вас, ще се чувстват уморени от настоящата си работа. Ще искате да смените работата си или дори да се преквалифицирате и започнете нова професия. Но за сега е препоръчително, да не го правите. По-добре проявете усърдие, покажете се в друга светлина, нека шефовете видят колко квалифициран и ерудиран служител сте. Ще видите, че ще забележат. Може би в края на месеца, ще бъдете повишени или увеличена заплатата.

През август няма да имате проблеми с парите, но финансовото ви състояние ще бъде несигурно. В никакъв случай, не се занимавайте с финансови спекулации. Най-важното за вас през този период е, да спестите това, което имате. Тези, които имат собствен бизнес, ще получат добра печалба. Освен това на хоризонта, ще се появят перспективни инвеститори. Препоръчва се да хванете „бика за рогата“ и да закрепите планираното сътрудничество на хартия.

Здраве

Прекарайте края на лятото здравословно – освободете тялото си от натрупаните токсини и отрови. Започнете подходяща диета, основана на плодове и зеленчуци. Напълно отхвърлете, тестени, сладки и мазни продукти. Ако не го направите, хроничните ви заболявания на стомашно-чревния тракт ще се влошат.

Не само на дамската половина на зодиака, но и представителите на силната половина, се препоръчва да посетят козметик. Почистете лицето си и най-накрая се отървете от акне и мазнини по кожата. За да изглеждате перфектни през лятото, ще помогне и антицелулитния масаж.

Лъв

За представителите на зодия Лъв последният месец на лятото, ще стане най-продуктивния от второто полугодие на годината. Много приятни, значими срещи и запознанства очакват представителите на огнения знак. В работен план не се очакват извънредни ситуации. Всичко, което трябва да направите, е да вършите работата си съвестно и да не влизате в конфликти с колеги.

В личния живот е препоръчително, да направите анализ на поведението си. Престанете да бъдете егоистични и високомерни, тъй като това допълнително може да влоши семейните отношения. В края на месеца, ще искате да промените напълно имиджа си. Между другото, тези промени ще са ви от полза.

Любов и семейство

През август, най-накрая, всички работни дела ще бъдат решени и ще може да се отпуснете напълно. Ако е възможно, опаковайте куфарите и отидете на море. В противен случай, почивайте у дома. С изненада ще откриете, че децата ви са пораснали и могат да ви оставят на спокойствие. Партньорът в живота, също ще спре да ви тормози за дреболии. Наспете се добре, срещнете се с приятели, отидете на риболов, заведете децата в увеселителен парк и покрай тях, се почувствайте като дете.

Необвързаните, ще имат шанс да срещнат втората си половинка, само ако забравят за глупавите условности и престанат да крият чувствата си. Действайте, както ви диктува сърцето, не се страхувайте че изглеждате смешни. Този месец може да срещнете интересен човек и да се влюбите от пръв поглед. Не се съпротивлявайте на това, което се случва, не възпирайте нарастващите емоции.

Кариера и финанси

На работа, се старайте да пазите неутралитет, август не е подходящ момент да защитавате вашите принципи. Вършете само своята работа и не се хвърляйте да помагате на колегите. Има вероятност вашите инициативи, да ви направят лоша услуга и да объркат нечия работа. По деловите въпроси, бъдете внимателни. Август не е време за рискови проекти и сътрудничество с ненадеждни партньори. Бъдете бдителни във всичко, в противен случай ще пострадате.

По отношение на финансите, се препоръчва да започнете да спестявате. Пестете за наистина важни и необходими разходи – заплащане образованието на деца или закупуване на скъпи лекарства за лечение на близък. Опитайте се да не влизате в дългове, заобикаляйте отдалеч кредитните институции, в противен случай ще получите още един проблем. Спекулациите, също трябва да бъдат забравени. Сега всички инвестиции от ваша страна, ще бъдат икономически неизгодни и ще загубите много пари.

Здраве

Със здравето, всичко ще бъде благополучно. Вие ще водите здравословен начин на живот. Някои опасности, могат да възникнат ако имате домашен любимец. Интензивните тренировки във фитнеса, ще ви помогнат да забравите проблемите. Изберете групови спортове, за да не оставате сами с мислите си. Напрягането на тялото, ще помогне за укрепване на здравето и повишаване на имунитета.

В емоционален план, всичко ще бъде спокойно. Няма да изпитвате притеснения, така че депресията е малко вероятно да ви застигне. За да поддържате душевна хармония, четете книги. Историите на другите хора, ще ви помогнат да преосмислите гледната си точка, по много житейски ситуации.

Дева

За много от представителите на зодия Дева, август ще бъде малко хаотичен месец. На някой от вас ще се наложи да се „борите“ по време на работа, други ще защитават позицията си в семейството. Трети неочаквано ще се отдадат на религията, докато четвърти, ще искат да опитат всичко в живота и ще похарчат целия семеен бюджет.

Семейните, трябва да прекарват повече време със семействата си. В общуването с обичаните хора ще намерите спокойствие и ще забравите за проблемите. В живота на необвързаните представители на знака, е възможно да настъпят глобални промени: най-накрая ще срещнете сродната си душа и ще създадете крепки и стабилни отношения.

Любов и семейство

В личният живот, няма да имате особени проблеми. Необходимо е само да помните, че освен големите чувства и силните страсти е необходима и способността да общувате с партньора.
При някой от вас има риск взаимоотношенията в семейството да се разстроят, заради необмислени разходи на вашият партньор. Всичко, което сте спестявали толкова дълго, ще бъде похарчено за напълно ненужни неща, според вас. Възможни са обвинения, обиди, изявления по адрес на съпруга, за които по-късно ще съжалявате.

Взаимоотношенията с децата, също могат да станат проблематични. Те внезапно ще престанат да ви се подчиняват и успеха им в училище ще падне. По-старите роднини, също ще добавят масло в огъня и изведнъж ще започнат да ви обвиняват за всичко. Най-доброто, което може да направите сега, е да не се опитвате да водите конструктивни разговори с близките. Дайте време на себе си и другите членове на семейството да се охладят, чак след това се опитайте да уредите всичко. Не бъдете тъжни, с течение на времето отношенията ще се подобрят.

Кариера и финанси

Ще трябва доста да се потрудите, за да съхраните своя авторитет сред колегите. Вие непрекъснато ще доказвате професионализма си пред всички. Конкурентите плътно ще ви следват, така че трябва да натрупате сила и енергия, за да излезете от състезанието за място под слънцето, победител.

На главата ви могат да се струпат, финансови трудности. Парите катастрофално няма да ви стигат и ще трябва да търсите допълнителни източници на доходи. В този труден момент, се въздържайте от големи покупки, в противен случай ще ви е яд на вас самите за това. Препоръчително е, да преразгледате разходите си. Най-вероятно в разходната част, има поне един елемент, който може да зачеркнете.

Здраве

През август, за да се чувствате здрави и енергични, трябва да развиете своите духовни чакри. Вслушайте се в себе си и своята интуиция. Анализирайте всичко, което се случва с вас. Скоро ще разберете, че природата ви е надарила с екстрасензорни способности. Не се страхувайте от това, което се случва с вас. Може би ще сънувате пророчески сънища, ще се появят специални знаци навсякъде, което ще ви помогне да вземете правилните решения.

Ще искате да се развивате духовно. Изведнъж може да се появи желание да посетите светите места. Такава нагласа благоприятно ще се отрази на вашите фобии: вече няма да изпитвате страх, безпокойство и съмнение. Всичко изведнъж ще си дойде на мястото – мислите ще се съберат и ще разберете, че сте станали по-мъдри.

Везни

През август представителите на зодия Везни, ще трябва да коригират отношението си към обкръжаващата ги среда. Време е да се промените духовно и морално. Промените ще ви се отдават лесно, ще се освободите от ненужните негативни емоции, ще може да въведете ред в мислите си и да поправите отношенията с близките. През последният месец на лятото, ви очакват нови запознанства, които ще имат добро въздействие върху вашата работа.

Дълго време, ще се борите със своите недостатъци, но в края на август процесът приключва. Започва нов етап в живота ви, с много по-големи възможности и ангажименти. Предстои ви да започнете много неща от нулата, особено в професията, но не трябва да се страхувате – всички промени са за добро. Опитайте се да посветите време на дома и семейство, може радикално да промените обстановката, да освежите интериора.

Любов и семейство

Преразгледайте възгледите си за живота, отхвърлете вечното недоволство от събитията. Покажете повече търпение и сдържаност, в разговорите с партньора и децата. Ако сте толкова упорити както винаги, не чакайте добро отношение към вас. Неразбирането на любимия човек, може да доведе до катастрофални последици. Възможно е в края на лятото, някой от вас да се разведат.

За необвързаните представители на знака, не се очертава нищо ново. Въпреки това, не трябва да роптаете против съдбата. Погледнете на това от друга гледна точка: може би по този начин, ще бъдете защитени от болезнена връзка и разочарования. В средата на месеца, се очакват пътувания по бизнес дела. При едно от тях е възможно да срещнете стар приятел, който ще ви помогне в решаването на много лични и професионални проблеми.

Кариера и финанси

Август е месец, за професионално развитие. Самите вие вече разбирате, че стоите на едно и също място и искате промяна. Е, това е разумно желание, което само вие може да изпълните. Покажете на вашите началници целия си професионализъм. Време е да се откроите от тълпата служители. Ако правилно направите всичко, вероятно до края на месеца вашата работна позиция ще се промени. Когато обмисляте промените, не трябва да бързате. Оставете си достатъчно време, да помислите и да вземате решения. Опитайте се да направите правилния избор. В крайна сметка, ако започнете нова професия, няма да има връщане назад.

Потърсете положителните моменти във всяка ситуация. Опитът, какъвто и да е, ще ви доближи до по-добро разбиране на себе си. В края на месеца може да разговаряте с ръководителите си за повишаване на заплатата, както и за възможността за кариерно развитие. Опишете достойнствата си и кажете точно какво искате да правите в бъдеще. Вашият шеф, вероятно няма да ви даде положителен отговор веднага, но той със сигурност ще обмисли това. Финансовата ситуация през август, ще е доста благоприятна. През този период, ще имате късмет. Освен това, ще може да се възползвате от опеката на силни приятели.

Здраве

Здравето няма да ви подведе. Биологичният ви часовник, ще работи без повреди. През август ще имате време за пълноценна почивка. В свободното си време, тренирайте във фитнес залата, ходете повече пеша, отидете на масаж. Комбинирайте спокойните спортове с активни. Така тялото ви, ще бъде в добра форма за дълго време.

През втората половина на месеца, може да станете по-раздразнителни. Това ще се дължи на решаването на голям брой работни задачи. Релаксиращите процедури, ще спомогнат за успокояване на нервите. Нуждаете се от добра почивка. Споделете я с любимия човек.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион, ги очаква един успешен месец във всяко отношение. Финансовите проблеми, ще отшумят В семейството, ще цари тишина и спокойствие. Препоръчително е през този месец да се доверите на интуицията си и да не вземате бързи решения. Слушайте сърцето си и пренебрегвайте съветите на приятелите, в този период те ще бъдат безполезни.

В края на лятото, трябва да покажете неутралитет в отношенията с другите. От това как се държите в обществото, ще зависи вашият успех. През август вашите близки, може да започнат да се дразнят от вашето безгрижното и мързеливо състояние, помислете как може да ги забавлявате и развличате. Всичко ще е от полза – от пикник до кино. Бъдете смели, проблемите в общуването с другите приключват. Скоро взаимната любов, най-накрая ще царува в дома ви.

Любов и семейство

В забързаното ежедневие, опитайте се да намерите време за семейството си, в противен случай кавгите са неизбежни. Подредете своите дела по такъв начин, че да прекарвате повече време с близките си. Възможно е дори да успеете, да измолите няколко дни отпуск от шефа и с цялото семейство да отидете на море. Направете този подарък на семейството си и те ще ви бъдат благодарни, много дълго време.

Необвързаните след 20 август, може да разчитат на интересно запознанство с представител на противоположния пол. Може би връзката няма да прерасне в любовен роман, но ще останете един за друг близки приятели. В последният месец на лятото, отделете внимание и на вашите приятели. Отидете на ресторант заедно или се съберете у дома. Не е изключено от тях да научите много нова информация, която ще ви помогне в реализирането на вашите житейски планове.

Кариера и финанси

На работа ви очакват доста задачи, който са се натрупали през последните няколко месеца. Така че е време да се справите с тях. Между другото, лесно ще успеете. Веднага след като приключите всички предишни проекти, ще се потопите в нови. Вземането на решения ще бъде лесно за вас. Ще имате късмет, вашият бизнес ще се развива само нагоре, ще намерите нови и надеждни партньори. През втората половина на месеца, ще имате важни разговори с влиятелни хора. Подготвяйки се за такова сложно събитие, приемете, че те могат да ви помогнат по много въпроси, затова не бъдете горди и се опитайте да сте сдържани. Вашата бъдеща кариера, ще зависи от това как се представяте пред хората.

През август ще трябва да похарчите много пари за нуждите на семейството. Да подготвите децата за училище, да закупите нов гардероб за половинката, да направите ремонта в банята – всичко това значително ще удари по джоба ви. За сметка на това всички членове на семейството, ще бъдат щастливи. А вие не съжалявайте за изразходваните пари – скоро ви очаква печалба.

Здраве

Въпреки че през август ще се чувствате добре, струва си да помните, че вашето здраве не е желязно. Ако работите ден и нощ, нервният срив е неизбежен. Пренапрежението ще доведе до мигренозни пристъпи, вълни на раздразнителност. В помощ на създалата се ситуация ще бъдат антидепресантите и пълноценната почивка.

Не е необходимо да решавате всички проблеми наведнъж. По-добре действайте постепенно, доколкото е възможно. За да се предпазите от преумора и стрес, по-често излизайте на чист въздух. И ако имате възможност, отидете на море или планина.

Стрелец

За представителите на зодия Стрелец, август ще бъде трудно и противоречиво време. Всичко ще ви се отдава трудно. Възможни са семейни кавги. За напредък в кариерата и дума не може да става. През август е по-добре да не инвестирате парите си в ненадеждни проекти – рискувате да загубите всичко, което сте придобили. Опитайте се да прекарате остатъка от лятото със семейството си, въздържайте се от дълги пътувания. Възможни са форсмажорни обстоятелства, загуба или объркване с документите.

Ще спечелят само тези, които успеят правилно да реагират на променящите се правила на играта и да се откажат от познатото и удобното. Движете се в правилната посока, дори и с малки стъпки, но само напред и напред. Опитайте се да не пропуснете шанса, който съдбата ще ви даде в края на този месец.

Любов и семейство

Семейните, ще разрешават проблемите с по-младите членове на семейството. Децата няма да ви разбират и да ви се подчиняват и ще ви бъде трудно да намерите общ език с тях. Тази ситуация ще ви извади от равновесие и последствието ще бъде голям скандал. Тъй като вие сте възрастни, опитайте се да изгладите ъглите и отношенията с упоритите деца.

В средата на месеца приятели, които не сте виждали дълго време, ще се появят на прага на вратата ви. Това събитие ще повдигне вашето настроение и ще ви зареди с оптимизъм за в бъдещето. Необвързаните, ще си поставят за цел, най-накрая, да намерят партньор в живота. Между другото, няма да се налага да търсите дълго време, тъй като съдбата ще бъде на ваша страна и ще ви подари съдбоносна среща до средата на месеца.

Кариера и финанси

Август не е най-доброто време за ново начало. Не се захващайте с такива неща, от които нищо не разбирате – ще се провалите. Този месец дори привидно лесни задачи, ще решавате много трудно. Препоръчително е да залегнете на дъното и да не изпъквате, докато не настане благоприятен период.

По отношение на финансовата сфера, не се предвиждат никакви промени към по-добро и затова „затегнете колана по-здраво” и се задоволявайте с това, което имате. Спестяванията, ще са вашият най-добър помощник този месец. Да икономисвате е единственият начин, да стигнете до следващата заплата без дългове.

Здраве

Опитайте се да бъдете по-малко нервни, през този месец. Вашата нервна система е толкова разклатена, че не сте далеч от депресията. Йога, релаксиращ масаж и слушане на класическа музика, ще ви помогнат за душевното спокойствие. Когато си почивате, старайте се да изхвърляте всички негативни мисли от главата си.

Нестабилното психично състояние, ще се отрази на физическото здраве. Възможно е често главоболие, болки във врата, изтръпване на пръстите. Препоръчително е да обърнете по-голямо внимание на здравето си, а не да оставяте всичко на самотек . Най-ефективно ще е, да се подложите на комплексно лечение.

Козирог

За представителите на зодия Козирог, най-накрая, идва дългоочакваната ваканция, която така дълго чакахте! По-бързо си резервирайте почивка на морето, в планината или в непроходимата джунгла. Вашата душа изисква нови преживявания – така че не я лишавайте от това. В семейството са възможни малки проблеми, които лесно ще решите. Финансовата сфера, ще бъде в стабилно състояние. Като цяло, последният месец на лятото ще се развива за вас гладко и положително.

Не трябва да се тревожите, за застоя в делата на работа през август. Признайте: просто се нуждаете от пауза. Подсъзнателно искате почивка. Може спокойно да се предадете на това състояние. Този месец неочаквано ще ви предостави, много нови интересни запознанства и ще накара сърцето ви да бие по-бързо.

Любов и семейство

Необвързаните е време да се замислят, защо не се развиват отношенията с противоположния пол. Самоанализът ще доведе до правилните заключения – вие сте твърде принципни в отношенията с партньора. Препоръчително е да не изграждате определени правила за поведение, защото любимия човек не е птица в клетка, той се нуждае от свобода на действие. Типичните Козирози, все пак ще успеят да създадат дълготраен роман. Какво ще излее от него, само времето и поведението ви ще покаже.

Семейните, отдавна са определили своите приоритети в живота и са се научили да правят компромиси с любимите си. От това в семейството, цари мир и спокойствие. Връзката е силна, а децата послушни и сега е време да се отпуснете. И докато семейните ще организират дейности за свободното време на близките, необвързаните ги чака пътуване, пълно с романтика.

Кариера и финанси

На работа, вие сте уважавани служители. Колегите се съветват с вас, шефовете – глезят с премии. Кариерата ви върви нагоре. Но всички тези положителни промени, се случват с директното ви участие. Работите до изнемога, но това дори ви харесва. Чувствате, че може да направите всичко, стига да искате. Ако решите да промените работата или професията си, тогава краят на август е точното време. Не се страхувайте от промяната – тя ще бъде само за по-добро.

Финансовото ви положение в края на месеца, ще се стабилизира. Ще дойдат допълнителни печалби. Може би някой далечен роднина ще ви препише наследство или ще получите голяма сума. Разпоредете се с тези пари благоразумно.

Здраве

През август, здравето ви, няма да бъде в най-доброто си състояние. Възможни са проблеми със стомашно-чревния тракт. Най-вероятно това ще се дължи на неправилна диета. Опитайте се да преминете поне за известно време, на лека храна или разделно хранене. Яжте малки порции на всеки 2-3 часа.

Не забравяйте, че проблемите няма да преминат сами, само квалифициран лекар може да ви помогне. Проведете обстоен преглед, може би болестта се е развила в хронична форма, възможно е да откриете гастрит или стомашна язва.

Водолей

Представителите на зодия Водолей ги очаква неблагоприятен месец. Ще трябва да решавате проблеми на работното място, в семейството и с финансите. Кръгът на неприятните събития ще ви погълне. До края на месеца, ще бъдете напълно изчерпани. В този период, може да решите да промените имиджа си, както и да обогатите вътрешния си свят. Ще имате желание да се занимавате с изкуство. Много от вас, през август ще срещнат сродната си душа, с която ще прекарат остатъка от живота си.

През август, някой от вас ще са толкова нетърпеливи за промяна и нови усещания, че любимите хора могат да страдат от това. Повярвайте, роднините ви не са виновни за нищо. Не бъдете резки и не бързайте. Взимайте предвид мнението и интересите на другите. При вземането на решения, се ръководете от здравия си разум.

Любов и семейство

Изведнъж вълна от спомени за минали отношения, ще ви завладее. Ще бъдете в меланхолично настроение в продължение на целият месец. На някой дори ще им хрумне лудата идея, да върнат минали отношения. Но съвета е да не правите това. По-добре, работете над проблемите, така че следващия път, да не правите подобни грешки. Много от вас, ще се осмелят да направят на втората си половинка предложение. Това за вас, ще е отчаяна стъпка, която ще е еквивалентна на героизъм.

Семейните, ще изпитват трудности с партньора. Ще се сблъскате с недоразумения, изблици на ревност, недоволство от страна на любимия. Всъщност не бива да се изненадвате, защото обвиненията му няма да бъдат неоснователни. Напоследък сте прекалено отпуснати в отношенията и си позволявате много. Вашият спътник на живота, е по-скоро уморен от вашите промени в настроението и чести срещи с приятели. Ако не спрете, може да загубите любимия човек.

Кариера и финанси

През първата половина на месеца, ще може да изберете правилната бизнес стратегия, която ще доведе до установяване на връзки с бизнес партньори, с които нещата не са вървели от дълго време. Шефът неочаквано може да ви изпрати, в продължителна командировка. Но не се разстройвайте – пътуването ще позволи да общувате с влиятелен човек, който може да направи много за вашата кариера.

Покажете на другите само най-добрите си страна. Резки забележки, клюки и арогантност – подобна тактика на поведение сред колегите, ще ви доведе до уволнение. През август, ще трябва да похарчите много за нуждите на семейството. Може би далечни роднини, ще ви помолят за заем и няма да можа да им откажете. Не се притеснявайте за изразходваните средства, скоро парите ще се върнат под формата на тримесечен бонус.

Здраве

През август, може да ви обхване хронична умора. Нервното напрежение, ще засегне цялото тяло. Направете пълен преглед, възможно е да имате проблеми със сърцето. С правилното лечение, както и отхвърляне на всички лоши навици, бързо ще се възстановите.

Но трябва да разберете, че не трябва да се вълнувате, защото това засяга главният орган в тялото ви. Веднага щом почувствате, че напрежението нараства, започнете да правете дихателни упражнения. Ще бъде полезно да си починете няколко седмици от работата и семейството.

Риби

През август представителите на зодия Риби, ще се раздават на всички фронтове. Съседите ще се нуждаят от вашите съвети, приятелите от помощ, роднините от заем. С вашата природа, ще бъдете щастливи да сте полезни. Последните дни на лятото, ще са добри за вас. В семейството и на работното място, ще бъде спокойно. Финансовата ситуация, ще бъде сравнително стабилна. Междувременно, в края на месеца може да се сблъскате с някои здравословни проблеми.

Ако през август имате възможност нищо да не правите, го направете. В противен случай, всичко ще развалите. Пъзелът на живота се развива успешно и без ваше участие. Спестявайки сили, през есента ще може да направите скок в кариерата. Човекът, на когото трябва да обърнете внимание, сте самите вие. В това ще ви помогнат близките и дори колегите. Поглезете се, ситуацията позволява.

Любов и семейство

През целият август, ще изяснявате отношенията си с вашият партньор. Може би сте дали повод за ревност? Постепенно дребните кавги, ще прераснат в големи и практически нерешими конфликти. Някои от вас няма да могат да защитят своята позиция и това ще доведе до прекъсване на отношенията. В допълнение, по възрастните постоянно ще се карат с по-младото поколение. В някои моменти дори може да загубите самообладание и да се развикате на децата си. Впоследствие, ще се срамувате много от поведението си. С течение на времето децата ще ви простят и ще може да се помирите.

Рибите, които все още не са познали„радостите” от семейния живот, ще могат да се приближат към тази стъпка. Ще решите да прекъснете безкрайните неангажиращи връзки и да обърнете внимание на човек, който отдавна е влюбен във вас. Вие се влюбвате не във външния вид, а в доброто отношение към вас. Такъв ще бъде и този случай. Нека любимият ви , покаже на какво е способен и ще разберете, че щастието винаги е било близо до вас.

Кариера и финанси

Типичните представители на зодия Риби, ги очаква повишение в началото на месеца. Лесно ще се справите със задачите и ще намерите правилните решения. През този период се препоръчва да завършите всички започнати преди това бизнес дела и едва след това да се захванете с изпълнението на новите проекти.

В края на месеца, вашите усилия ще бъдат високо оценени от шефовете. Могат дори да решат да ви наградят с голям хонорар или нова позиция. Това състояние на нещата, ще ви насърчи за постигане на още по-големи постижения. Но не бързайте, усмирете ентусиазма. Времето за големите мечти, още не е дошло.

Здраве

Към края на лятото, трябва да се погрижите за здравето си. Не сте ходили на преглед от дълго време, въпреки че сами чувствате, че трябва да го направите. Кръвното ще започне да скача, пулсът ще се увеличи. Ще бъдете измъчвани от хронични заболявания, които, ако не се лекуват, могат да се влошат и да ви доведат до болничното легло. Освен това, през август ще сте предразположени към заболявания на гърлото. Опитайте се да не пиете твърде студени напитки, избягвайте течения. Отнесете се към въпросите за здравето, като разумен човек.

Емоционално не се очакват проблеми. Вашата силна нервна система, няма да ви разочарова дори в най-нажежените ситуации. Благодарение на особеностите на вашата психика, всичките ви болести и заболявания, са пряко свързани със състоянието на духа. Ако сте щастливи и доволни – здравето ви ще е на ред

 

Източник: Astrostar.eu

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама