Пак смърт на пътя, пожарникари спасяват оцелели при катастрофа край Шумен

137

Тежък пътен инцидент е възникнал тази сутрин до село Изгрев, създадена е организация пътуващите от и към Силистра да преминават по обходен маршрут.

Сигнал за произшествието е получен в 06:00 часа сутринта в дежурната оперативна част на областната дирекция в Шумен, съобщават от пресцентъра. Сблъсъкът е бил между тежкотоварен автомобил и бус. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. След пристигане било установено, че водачът на буса е загинал на място. Спътникът му е невредим.

Спасителни екипи от пожарните в Шумен и Каолиново са помогнали да бъде изваден водача на тежкотоварния автомобил от кабината. Откаран е за преглед в МБАЛ- Шумен. Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване. На място се извършва оглед.

Движението в участъка е затруднено. Създадена е временна организация на движението. Пътуващите към Силистра ще бъдат насочвани през Венец, а идващите от Силистра ще преминават през Изгрев и ще бъдат насочвани към Каолиново.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама