Любопитно

Стрелец: Потърсете съвет

Овните палят конфликти, телците будят съмнения, а лъвовете трябва да си починат.

ОВЕН
Палите конфликти
В сряда сами си създавате конфликтите. Още сутринта палите страстите в дома и разваляте настроението на всички около себе си. Нуждаете се от контрол върху чувствата и емоциите. Избягвайте провеждането на важни разговори. Ще се провалите с гръм и трясък заради прибързаността и агресията си.

ТЕЛЕЦ
Съмнения
Бъдете по-овладени. Усмихвайте се на всички малки и дребни обстоятелства, които в други моменти ви изкарват извън равновесие. Успокойте топката. Имате нужда да направите реорганизация на доверието, което имате в приятелите и хората, приближени до вас. В момента се съмнявате във всекиго.

БЛИЗНАЦИ
Бъдете внимателни

Неслучайно вчера ви посъветвах да свършите колкото се може повече работа. Днес прогнозата е съвсем различна. Ако можете, вършете по-скоро рутинните си ангажименти. Не предприемайте никакви задачи с финансов характер. Избягвайте да подписвате договори, защото ще са неблагоприятни за вас.

РАК
Нерви
В желанието си да се изявите и хората да ви обърнат внимание, вие изменяте така поведението си, че често правите лошо впечатление. Емоционални сте и няма как да скриете напрежението си. То е изписано върху лицето ви. Денят изисква хармония, но нещо ви тласка по-скоро към нейното разваляне.

ЛЪВ
Нужда от почивка
И днес никой не бива да разбира за онова, което се върти в главите ви. Не споделяйте плановете си. На работното място се заемете единствено с ангажиментите, които считате за належащи. Не предприемайте нови инициативи. Приберете се по-рано вкъщи. Завършете деня с книга в ръка и си легнете по-рано.

ДЕВА
Лошо настроение
Сряда не е сред най-силните дни през тази седмица. Опитвате се да прикриете негативните емоции чрез усмивка и добро настроение, но това няма как да ви се получи изцяло. Стремите се да вдъхвате у другите положителна нагласа, но излиза изкуствено и престорено, както е всъщност на практика.

ВЕЗНИ
Непосилни задачи
В сряда се подгответе за натоварен работен ден. Готови сте да се заемете със задачи, които са непосилни за вас или към този етап нямате възможност да поемете в графика си. Но все пак ще рискувате и ще кажете своето „да“, което на свой ред ще ви коства доста безсънни нощи през идните три седмици.

СКОРПИОН

Работете по план
Още в сутрешните часове усещате, че всички наоколо ви дразнят. Сякаш искат да навлязат в личното ви пространство и да ви казват какво да правите с живота си. Не им го позволявайте. На работното място обърнете внимание на задачите с изтичащ срок за изпълнение. Гледайте да не пропуснете нещо.

СТРЕЛЕЦ

Потърсете съвет
Днес е добре, ако имате известни финансови проблеми, просто да потърсите причината за тях. Или да помолите за помощ от специалист в тази сфера, за да ви насочи как да се измъкнете от паричната бъркотия. Потърсете съвет, а не предприемайте действие по разрешаването на проблемите. Днес е ден за информиране.

КОЗИРОГ
Преглътнете егото
За разлика от вчера, днес сте притеснени от лошо развиващи се на работното място обстоятелства. Често влизате в пререкания, които можете да избегнете. Стига да преглътнете егото си. Пуснете се по течението и не вземайте важни решения. Днес не бива да поемате управлението на нещата.

ВОДОЛЕЙ

Време за разходка
В сряда се нуждаете от спокойствие. Отдайте се на рутината и не подавайте ухо за нови начала. Ще се чувствате пълноценни, ако действате по ежедневните си ангажименти и отделите малко повече време за спорт и отдих. Ако можете, вземете си отпуск и отидете на разходка в планината. Но без кола.

РИБИ
Мечтание
Днес вие запазвате доброто си душевно разположение. Настроени сте позитивно и очаквате в живота ви да се случат хубави неща. Това е идеален начин да посрещнете този напрегнат ден. Занимавайте се с дейности, които ви носят удовлетворение и радост, когато ги вършите. Живейте в своя измислен свят.

Станислав Климентов, borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 4 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 10 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 10 месеца