Подробности около трагедията край Габрово

blank
снимка facebook

Дилян и Поля живеели в габровския квартал „Русевци“, петгодишното дете било тормозено, твърдят очевидци в социалните мрежи

Габрово е в потрес от огромната трагедия, която днес се случи в града. 31 годишен мъж хвърли петгодишния си син през мост край града. Детето, което на 4-5 годинки е починало. Непосредствено след това се появиха подробности за трагедията. По неофициална информация, бащата убиец се казва Дидо и заедно с малкия живеели в габровския квартал „Русевци“, пише blitz.bg.

Във фейсбук групите, свързани с Габрово, веднага разкриха и коя е майката на загиналото детенце. Тя се казва Поля Христова и живеела на семейни начала с Дилян.

blank
снимка facebook

Първоначално се появи информация, че тя не е била на мястото на смъртоносната случка, а полицаите я намерили по-късно, но в града говорят, че и тя е била на моста. В профила й има куп нейни селфита, но само една снимка, на която са Дидо и детенцето им.

Според хора, които са познавали Дилян и Поля те отдавна са имали проблеми, а детенцето им, било тормозено и малтретирано, както и оставяно често само на детски площадки в града. Свидетели дори разказват случаи в които детето било публично бито от баща си пред голям хранителен магазин в града.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама