Почина момиченцето, пострадало при катастрофата край Монтана

174

Починало е 9-годишното момиче, пострадало при жестоката катастрофа в неделя вечерта на главния път Е -79 край монтанското село Долна Вереница, съобщава „24 часа“.

При силния удар е пострадала и 18-годишната Мелани. Тя беше транспортирана за лечение в „Пирогов“ след спешна интервенция в Монтана. Леко е пострадала и баба им – 67-годишната Росица А. Другото дете 15-годишно се отървало като по чудо без тежки наранявания.

Бабата, дядото. внучетата – две сестри и тяхна братовчедка пътували с „Опел Астра“.

Прибирали се към София след екскурзия до Белоградчишките скали. Лекият автомобил навлязъл в насрещното платно и се блъснал челно в турски микробус. Водачът 62- годишният Крум К. загинал на място. Зад волана на турския лекотоварен микробус „Мерцедес Спринтер 316 ЦДИ“ бил с 39-годишен водач от Измир. Той разказал пред полицията, че леката кола внезапно навлязла в неговото платно, но не успял да предотврати сблъсъка.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама