Любопитно

Телец: Не ви разбират

ОВЕН
Бъдете сдържани
Денят при мнозина осигурява доста полезни контакти, които трябва да използвате максимално за своето професионално бъдеще. Бъдете усмихнати и дружелюбни, въпреки че ви е трудно. В сутрешните часове разполагате с шанса да договорите добри условия за своя личен бизнес, стига отново да сте сдържани и емоционално спокойни.
ТЕЛЕЦ
Не ви разбират
В опитите си да бъдете по-интересни със закачливи речи спрямо колегите и хората, с които работите, ще ударят на камък. Днес малцина притежават чувство за хумор, равносилно на вашето. Трудно ще ви разбират, а по-скоро ще приемат вашето отношение като опит за подигравка.
БЛИЗНАЦИ
Скоро ще ви подкрепят
Тази седмица ви изненадва с различни предложения, не всички от тях обаче благоприятни и добри за вашето развитие. Не спирайте да се надявате и да опитвате да реализирате идеите си. Имате нужда от повече подкрепа, която ще получите след няколко дни. Днес никой не застава зад гърба ви.
РАК
Избегнете съветите
Във сряда, за да се предпазите от евентуални загуби и спекулативни сделки, трябва да мислите трезво и да разсъждавате самостоятелно, вместо да се допитвате до различни съветници. Те така или иначе ще се окажат хора, които желаят да ви измамят. Денят е хубав за равносметка, но и за внимателни действия.

ЛЪВ
Преценете контактите
Денят ви пали по една нова идея в делови план, като ви предлага условия за бърза реализация и достигане на желани постижения. Разбира се, и вас ще посъветвам да сте внимателни и една идея по-мнителни към хората, които ви дават съвети след съвети. Мнозина от тях не са настроени искрено. В следобеда не предприемайте нищо.
ДЕВА
Оставете се на течението
Сряда е напрегнат ден за вас. В момента в главите ви бушува хаос. Имате много идеи и желания, но обстоятелствата са крайно напрегнати и неприятни, непозволяващи да ги реализирате. Не стартирайте никакви проекти днес, а по-скоро се оставете на течението. Целият ден е неблагоприятен за подемане на начинания.
ВЕЗНИ
Време е за осъзнаване
Своеволията, които проявявате ден след ден, вече са на път да изградят сериозна стена между вас и хората около вас. Все обвинявате другите за своите собствени състояния на душевен дискомфорт. Е, време е да погледнете и от различна гледна точка. Може би самите вие си ги причинявате със своите мисли и действия.
СКОРПИОН
Кажете си, че ще успеете
За да изживеете един наистина благоприятен и пълноценен ден, първото нещо след като станете от леглото е да си пожелаете успех. Мотивацията и вярата в успеха днес е от особено голямо значение за реализацията ви. И въпреки че денят е доста нервен и натоварен емоционално, той ви отключва нови врати за реализация.
СТРЕЛЕЦ
Споделете
Сряда се оказва един доста успешен ден, защото ви помага да реализирате доста от своите идеи и да свършите набелязана работа. Често обаче това е свързано с направата на хиляди компромиси и огромно количество излишно напрежение. Не всичко тече по мед и масло днес, така че не се ядосвайте излишно.
КОЗИРОГ
Държите всичко под око
В сряда сте повече от отговорни за всичко, с което сте се захванали. Държите под око всеки детайл, но тази педантичност ви коства и доста енергия. Това е причината в следобеда да се чувствате изтощени и уморени, нервни и гневни на колегите си, които така и не ви помогнаха с нищо.
ВОДОЛЕЙ
Не ви е ден за бизнес
В сряда е по-добре да потискате желанието си за промени, защото то ще ви докара сигурен провал с начинанията, започнати днес. Избягвайте разговорите по бизнес. В момента не разсъждавате правилно. Късметът ви е в личен план. Усамотете се с половинката и изяснете проблеми, които ви тормозят от дълго време.
РИБИ
Трудно ви се получава
Имате нужда от спокойствие през деня си. В сутрешните часове пускате в сила своя рибешки магнетизъм, но не ви се общува, не ви се говори и обсъжда каквото и да е било. Работете по рутинните си ангажименти и не се насилвайте да поемате нови инициативи. Скоро желанието ви за промени ще бъде възобновено.

Източник: Станислав Климентов, borba.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 2 седмици
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 2 седмици
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца