Риби: Стегнете се и продължете напред

102

ОВЕН
Владейте емоцията
Опознайте себе си чрез поведението на другите хора. Днес бъдете сдържани и наблюдавайте отстрани. На работното място не бива да вземате прибързани решения и да си правите още по-прибързани заключения. Не е във ваш интерес. Денят не е сред най-спокойните и можете лесно да влезете в словесна саморазправа.
ТЕЛЕЦ
Търсите си белята
Във вторник сте заядливи и често желаете да влезете в конфликти с хората около себе си само за да се заядете с тях и да им наложите своето собствено виждане. Можете да се сдобиете с много идеи, да обмислите бъдещи стъпки напред, но вие се отдавате изцяло на нападки спрямо останалите. Не го правете.

БЛИЗНАЦИ

По-добре откажете
Денят ви подмамва с изключително добри условия за развитие и финансови изгоди по един проект, който да предприемете още сега. За съжаление обаче, подводните камъни са повече от опасни и от вас зависи дали ще се вържете на въдицата, или ще кажете мъдро „не“, с което да избягате от проблемите.

РАК
Не спорете
Желанието ви да бъдете лидери и да се покажете навсякъде където е възможно днес ще е причина и за емоционалните ви сривове, и за професионалните ви неволи. Освободете се от излишното напрежение и не спорете с хората за въпроси, които не ви касаят. Включвате се в разговори, без да ви питат.

ЛЪВ
Доверете се
Във вторник сте с ниско самочувствие – състояние, което ви прави нападателни, уязвими и отбранителни. Внушавате си, че някой иска да ви попречи или че има прослойка, която се наговаря срещу вас. Нищо подобно. Даже в момента хората искат да ви подадат ръка, а вие ги възприемате като врагове.

ДЕВА
Нови възможности
Ако във вчерашния следобед вие успяхте да си отпочинете и да вкарате някои рутинни ангажименти в ред, то днес идва нов етап на промени и раздвижвания, в които трябва да се впуснете. Вторник е благоприятен ден. Носи ви полъха на нови възможности, които ще ви се предоставят от важни контакти в живота ви.

ВЕЗНИ
Автономия
На работното място сте прекалено автономни и често вземате решения, без въобще да сте ги обсъдили с колектива. Ако сте на ръководни длъжности, имате съответното право. Но ако работата ви е обща, то със сигурност своеволията ви се възприемат като опит да се отделите от колегите си.

СКОРПИОН

Не се заяждайте
Опитайте да сдържате емоцията си днес. Денят е емоционален и често изисква от вас да сте по-прецизни в действията и думите си. Изричате неща, за които съвсем скоро ще съжалявате. Търсите си белята и влизате в излишни конфликти, като се заяждате с хората около себе си. Опитайте се да го избегнете.

СТРЕЛЕЦ
Споделете
Днес привързаността е основната пречка при общуване или вземане на решения. В момента в главите ви е хаос. Имате много идеи, но коя да реализирате по-напред? Посъветвайте се с близките и колегите си. Не се притеснявайте да споделите с тях, ако се чувствате объркани. Имате нужда от мнението им.

КОЗИРОГ
Отстоявайте себе си
Готови сте за действия, подвизи и инициативи. За съжаление обаче, условията около вас не са подходящи да посявате семена. Изчакайте момента. В делово отношение сте твърде либерални и се съгласявате с партньорите си, само и само да е мир. Излизате без лична позиция и това може сериозно да ви навреди.

ВОДОЛЕЙ

Натоварен ден
Очаква ви изключително забързан и раздвижен ден, в който е добре да направите малки планове още в сутрешните часове. Казвам „малки“, защото не всичко ще върви по програма, а около нея. Вечерните часове ще ви се сторят по-сладки и релаксиращи, ако ги прекарате с книга в ръка вместо пред телевизора.

РИБИ
Продължете напред
Във вторник се затваряте без причина в себе си и търсите начин как да не предприемате никакви ходове в един ден, в който успехът е на ваша страна. Просто вие страните от него. Стегнете се и продължете напред. Във ваш интерес е. Няма виновни за неудачите в живота ви. Приемете тази житейска философия.

Източник: Станислав Климентов, borba.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама