Дженифър и Брад отново заедно? Ето каква е истината

118

50-годишната Дженифър Анистън отдавна прости на своя бивш съпруг – 55-годишния Брад Пит и отношенията им значително се затоплиха в последно време. Откакто актьорът отново е сам, след развода си с Анджелина Джоли, непрестанно се появяват слухове, че двамата отново са се събрали.
Според последната подобна клюка, публикувана от американския таблоид Life & Style, Брад и Дженифър са заминали заедно с приятелите си Джордж и Амал Клуни на ваканция в Рим.

Тази новина обиколи страниците много издания през последните няколко дни, но се оказа, че е много далеч от истината.

Клюкарското списание Life & Style твърдеше, че Джордж Клуни е влязъл в ролята на Купидон за бившите съпрузи и е организирал съвместното пътуване до Италия, с надеждата, че ще разпали искрата между тях и те отново ще се съберат отново.

Дженифър и Брад отново заедно? Ето каква е истината:
Таблоидът дори цитира свои анонимни източници, за които твърди, че са добре запознати с „Римнсото бягство“ на двойката.

„Джордж работи много усилено, за да върне Джен про Брад, така че реши да помогне за събирането им заедно и ги покани да заминат заедно за Рим, където бе наел частна вила“, разказва, предполагаемият източник, добавяйки, че Пит и Анистън са прекарали „много време“ заедно и почти не отделяли очи един от друг.

Анонимният клюкар продължава своя разказ, че докато гледал как се отнасят един с друг Пит и Анистън, Джордж разбрал, че има големи шансове планът му да сработи.

Тази история обаче, се оказа абсолютна художествена измислица, която бе разобличена от друг американски таблоид – Gossip Cop.

От изданието се свързали с говорителят на Брад Пит, който обяснил, че въпросното пътуване никога не се е състояло. Представител от екипа на Анистън, също е потвърдил, че не е имало ваканция в Рим.

Макар отношенията между бившите съпрузи, днес да са далеч по топли, те изобщо не мислят да се събират като двойка.

И макар на феновете да им се иска да видят холивудската двойка отново влюбена, шансовете за такава развръзка са малко вероятни.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама