Куриер носи пица на британската кралица

blank
Снимка: pixabay

В Обединеното кралство полицията задържала разносвач на пици от фирмата Domino’s пред вратите на Бъкингамския дворец. Мъжът твърдял, че пицата е поръчка за кралица Елизабет II, съобщават от The Mirror.

Според изданието куриерът носел четири големи пици с чийзбургер на клиентка на име Елизабет, която живеела в Бъкингамския дворец. Въоръжените охранители се обадили на кралските служители да разяснят дали Елизабет II действително е направила поръчка за 46 лири стерлинги.

Оказало се, че разносвачът е заблуден от измамници, които са направили поръчката с фалшиво обаждане. Говорителят на Domino’s Сузана Кайзер се пошегувала, че винаги са знаели за тайната любов на кралското семейство към техните изделия. Тя подчертала, че охраната не е пуснала служителя им в резиденцията, но пицата била „високо оценена“ от самите полицаи.

В началото на април станало известно, че жителите на Нигерия си поръчват пица от Лондон, която им се доставя с British Airways. Пицата, която прекарвала шест часа в самолета, си я получавали сутрин на летището. Властите в Нигерия възнамерявали да сложат край на „новата дразнеща тенденция“, тъй като това било пагубно за икономиката на страната.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама