ЛЪВ: Анализирате миналото

161

ОВЕН
Крепко здраве
Не ви липсва енергия. Вие сте целеустремени и търсите възможност за изява. Денят изисква да обръщате малко повече внимание на подробностите около себе си, на детайлите. Да бъдете по-вглъбени и внимателни. Здравословното ви състояние се подобрява. Настроението – също.

ТЕЛЕЦ

Ведър ден
Добри новини са причината да промените плановете си до края на седмицата. Днес се очертава да бъде един чудесен ден. Вие сте чувствителни и сантиментални и се радвате на всеки малък повод за щастие около вас. Не се лишавайте от възможности да общувате. Срещнете се с приятели вечерта.

БЛИЗНАЦИ

Нежелани конфликти
След силния вторник сряда се оказва по-ленива. Проявявате слабости, искате да си останете вкъщи или на работното място да се заемете с нещо по-неангажиращо и не толкова отговорно. Настроението ви е променливо и днес сте особено чувствителни. Възможно е да влезете в нежелани конфликти.

РАК
Нов период
Луната и Меркурий идват във вашия знак, за да ви заредят със сили и енергия. Стартирате нов етап, ново едномесечно начало. Не бъдете лениви, а сериозно се захващайте с изпълнение на вече предначертаните планове. Днешният ден е благоприятен. Можете да го превърнете в първия ден от своя нов успешен период.

ЛЪВ
Анализирате миналото
С всяко свое действие искате да покажете инициативност, но отстрани личи, че не ви се захваща с нищо. Сряда е първият ден от кратък период на застой. Избягвайте да поемате инициативи, а се заемете с анализиране на миналото си. На грешките, които сте допуснали във взаимоотношенията и които са ви довели до този неудобен момент.

ДЕВА
Вървите напред
И в сряда вие ще продължите да мислите и вече да действате за своята реализация. Доброто ви настроение е водещо и заразително. Имате намерение да положите едно ново и успешно начало. Ще попаднете на правилни хора, които ще ви дадат съвет или идеи, как да прескочите една административна бариера.
ВЕЗНИ
Повишение
В сряда сте претрупани от ангажименти и задачи на работното място, но това не бива да ви притеснява. Напротив, време е да се захванете сериозно с тях и да ги свършите едно по едно. Сили няма да ви липсват. Денят носи прекрасни възможности за реализация. Накрая можете да се сдобиете с предложение и повишение.

СКОРПИОН

На път
В сряда избягвайте да давате съвети около себе си. Убедили сте се, че хората сами избират, как да живеят живота си и чрез наставленията само ще ги настроите срещу вас. Денят ви ще бъде в пъти по-хубав и ползотворен, ако сте на път – кратка командировка или ваканция със семейството.

СТРЕЛЕЦ
Допълнителни приходи
Нервността и напрежението вчера оказаха влияние върху взаимоотношенията ви. Сега трябва да се извинявате на хората за това, че те ги наранили с директните си думи. Е, направете го. Ще ви олекне. Днешният ден ви носи чудесни възможности да подобрите приходите си чрез допълнителна работа. Не отказвайте.

КОЗИРОГ
Разширяване
Добрите тенденции, стартирали вчера, ще продължат да се развиват и днес във вашето ежедневие. Помислете по-сериозно за своята делова реализация. Ако се занимавате с частен бизнес, можете да потърсите начин за разширение и разрастване. Не се притеснявайте да изкажете мнението си. Важно е да бъдете чути.

ВОДОЛЕЙ
Действайте стриктно
В сряда сте доволни от себе си, от темпото, което установихте в последно време. Сега продължавате смело напред. Обърнете повече внимание на детайлите в работата си. Изпипвайте всичко до най-дребната подробност. Не пропускайте нищо. Здравословното ви състояние се подобрява.

РИБИ
Щастливи сте
Още сутринта се събуждате в добро настроение. Очертава се сряда да е силен и енергичен ден за вас. Набелязали сте си няколко ангажимента, които трябва да свършите за деня. Ще ги отметнете с лекота. Добра новина в сферата на личния ви живот ще подобри настроението ви. Чувствате се щастливи.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама