Журналист от БНТ се самоуби

Видеооператорът в РТЦ – Благоевград Евгени Ризов се застреля и сложи край на живота си. Трагедията се разиграла в дома му на ул. “Хайдукови” в четвъртък вечерта.

42-годишният мъж е открит окървавен на двора от сестра му, която веднага се обадила за помощ, но спешните медици само констатирали смъртта му, пише struma.bg. Новината за кончината му шокира колегите му, които ще го запомнят като добър, отзивчив и отговорен човек.

Той работил от около 3 години при тях като видеооператор и шофьор, а преди това е бил в частната кабелна телевизия КТБ. Има две деца от две различни жени, но бил разделен с тях и живеел в бащината си къща, роднините му имали магазин.

През последните дни той бил в отпуск по болест, бил си навехнал ръката и колегите му го очаквали да се върне в понеделник на работа. Вместо това, те ще му ходят днес на погребение.
Никой от тях не знае каква е била причината за фаталното му решение.

Преди два дни в РТЦ – Благоевград бе отслужен водосвет за здраве от Неврокопския владика заради починалите наскоро трима журналисти.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама