На 1 юни децата ползват безплатно различни аткракциони и развлекателни зони в Пампорово

114

„Пампорово“ АД осигурява безплатна развлекателна програма за децата на 1 юни, съобщиха от дружеството. През целия ден всички деца ще могат да посетят и да ползват безплатно най-различни атракциони и развлечения в рамките на курорта. На 2 юни се организира кампания за почистване на курорта. Лифтовете ще работят на 1 и 2 юни, като в деня на почистването ще бъдат безплатни за всички доброволци, участващи в кампанията.
На 1 юни децата ще могат да се забавляват в Туристическия център в Пампорово със стрелба с лък, скокове на батут, разходки сред природата и творчески игри и занимания на открито. Свободен ще бъде достъпът в центъра и до развлекателната „Стая за игри“, където децата до 14 години ще могат да ползват безплатно всички забавления на място като тенис на маса, джага, дартс, въздушен хокей, различни настолни игри и др., а най-малките от 3 до 7 години ще могат да посетят специално обособения детски развлекателен кът и занималня, уточняват от „Пампорово“.
Всички деца от общините Смолян и Чепеларе на възраст до 14 години ще могат да ползват безплатно въжения парк и човешката джага пред хотел „Орфей“ и да посетят екопътека „Невястата“, по чийто маршрут са изградени стена за спортно катерене, въжена градина и алпийски тролей, както и приключенски парк „Амзово“.
На 2 юни, за втора поредна година в курорта ще се проведе инициативата „Да изчистим Пампорово заедно“, в която са добре дошли всички доброволци и любители на природата, които искат да помогнат за нейното опазване и защита.
За доброволците, които се включат в кампанията, лифтовете в курорта ще работят безплатно, а целта на организаторите е да се съчетае почистването на планината с приятна разходка сред природата.
„Нека дадем добър пример на децата, като ги научим на отговорно отношение към природата и я запазим по-дълго за всички нас“, обясняват организаторите. За всички жители на Смолян и Чепеларе, които искат да се включат в инициативата ще има организиран безплатен транспорт, тръгващ в Смолян в 9:00 от храм „Св. Висарион Смоленски“ и в 9:00 от площад Олимпийски в Чепеларе.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама