Алина Кабаева родила близнаци от Путин?

675

Информации от Москва твърдят, че бившата гимнастичка Алина Кабаева, за която се говори отдавна, че е близка на Владимир Путин, е родила близнаци, съобщи в. „Дейли Мейл“.

Информации от Москва твърдят, че бившата гимнастичка Алина Кабаева , за която се говори отдавна, че е близка на Владимир Путин, е родила близнаци, съобщи в. „Дейли Мейл“, цитиран от БГНЕС.

Няма потвърждение от олимпийската златна медалистка, а от Кремъл никога не обсъждат частния живот на президента. Източник, близък до 36-годишната Кабаева, е цитиран да казва: „Ние не коментираме слуховете“.

Целият ВИП четвърти етаж в Изследователския център по акушерство, гинекология и перинатология „Кулаков” бе освободен по-рано този месец за настаняването на бившата гимнастичка и депутат, сочат информации.

Вестник „Московски комсомолец” разказа историята на своя уебсайт, само за да я изтрие светкавично и да премахне всички споменавания, включително от интернет кеша.

Но информациите по случая продължават с една в„Дни.ру”, който пуска заглавието: „Алина Кабаева е родила близнаци и е изчезнала“.

Отделно от това, Сергей Канев, разследващ журналист, близък до руските разузнавателни служби, публикува, че е родила две момчета с цезарово сечение.

Той е бил информиран, че „безброй“ служители на Федералната служба за охрана са разположени и „подушили всеки ъгъл“ в родилния дом преди нейното пристигане.

Известен лекар от Италия играл ключова роля като помощник на академик Генадий Сухних, директор на медицинския център. Името на лекаря от Ботуша не се споменава.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама