Пилешки бутчета затвориха пътя Враца-София

blank
Снимка: Фейсбук групата Виждам те, КАТ - пътя София - Ботевград - Мездра - Враца - Монтана -Видин, Евгени Аврамов

Катастрофа между два тежкотоварни камиона е затворила международен път Е-79 край Враца.
Инцидентът е станал преди минути край язовира, на около километър след ресторант „Лозница“ в посока София, пише bulnews.bg. Двете огромни машини идвали откъм столицата. Все още не е ясно как точно се е стигнало до сблъска, но най-вероятно цистерната е тръгнала да изпреварва и била засечена от ТИР-а.
За щастие инцидентът се е разминал без пострадали хора, в болница без сериозни травми е откаран шофьора на цистерната. Нанесени са обаче сериозни поражения и по двете превозни средства. Кабината на цистерната буквално се е откъснала. Разпилял се е и товарът на ТИР-а със старозагорска регистрация, който превозвал пилешки бутчета.
В момента на местопроизшествието има три патрулки и две коли на гражданска защита. Движението по международното трасе е затворено и в двете посоки. Временно трафикът е пренасочен през Враца и по тази причина вече има задръствания в района на кръговото на бул.“Васил Кънчов“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама