Президентът: Не оставки, а затвор за корумпираните

587
Кадър: Пресцентър на Президенството

Диалогът ми с изпълнителната власт е труден и то е поради безконтролното управление и безнаказаната корупция.

Това заяви пред журналисти в Асеновград президентът Румен Радев, цитиран от БТА.

Той подчерта, че има важни теми, по които е наложително да се постигне съгласие, а като пример той посочи привличането на стратегически инвеститор в областта на автомобилостроенето.

Специално за завода на „Фолксваген“ аз поканих германския президент, имах много ползотворни разговори с него и с водената от него делегация, подчерта държавният глава.

„Изрично по мое настояване посетихме водещо немско предприятие в района на Пловдив, за да може чрез немските медии да стигне до широката немска общественост посланието, че нашият модел на икономическо сътрудничество е успешен, че България е надеждна и перспективна дестинация“, добави той.

Румен Радев бе в Асеновград по повод на празника на града. Той прие строя на почетните роти на Четвърти артилерийски полк и поздрави асеновградчани.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама