Алекс и Дани Петканови обясняват какво е мачмейкингът

171

Какво е мачмейкинг? На този въпрос отговориха Алекс и Дани Петканови, които бяха избрани да представят метода от агенция за запознанства.

Събитието стартира с любовен танц, вдъхновен от филмовата лента “Хитч” с участието на Уил Смит. Изборът не е случаен – лентата разказва за най-добрия специалист по романтични проблеми в Ню Йорк, като само за три срещи той гарантира, че ще получите жената или мъжa на живота си.

“Завършила съм медицински университет, имах собствена аптека, но реших да тръгна по друг път, който да ме кара да се чувствам жива, помагайки на хората. Според мен нищо не би те направило по-богат от това да помогнеш на човек да намери любовта. Тя е единственото, за което си струва да живеем”, разказа инициаторката на проекта Веляна Пенева.

Мачмейкингът представлява свързване на двама души, въз основа на техни собствени критерии и изисквания.

“Защо човек трябва да се променя?! Ако трябва да се промениш за някой, за да те хареса, то това не е твоят човек”, подхвърли Дани, а половинката му Алекс го допълни: „Любовта няма граници, защото тя е енергия, тя е едно взаимодействие“.

Според Петканови е почти невъзможно да срещнеш перфектния човек, а и много често хубавите ябълки прасетата ги ядат.

“Идеалният партньор не съществува, ценностите на хората са толкова променени с годините. Затова, за да срещнеш правилния човек е като да уцелиш шестица от тотото, така ми каза преди време Милен Цветков. В този ред на мисли смятам, че с Алекс съм ударил седмица от тотото.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама