Водолей: Не се насилвайте

143

ОВЕН

Ставате ръководители
Денят започва с благоприятни ситуации, по време на които можете да повишите своята активност и шансове за успешни инициативи. Действайте колективно, опитайте се да обедините хората около себе си в една обща цел. Сега вие контролирате нещата, вие водите парада. Възползвайте се от лидерската си позиция.

ТЕЛЕЦ

Оригинални идеи
И днес можете да стреляте съвсем спокойно и с увереността, че ще улучите право в целта. Единственото предупреждение е да бъдете по-дискретни спрямо контактите, които осъществявате. Не изнасяйте информация, която е доверена само на вас. Оригиналните ви идеи ще бъдат приети с възторг.

БЛИЗНАЦИ

Вярвайте в успеха
Страхувате се от предприемане на каквито и да било действия. Предчувствате трудности и беди. Не осъзнавате, че с мисълта си ги привличате към себе си. По-разумно е, ако предусещате успеха си и вярвате в него, вместо да се концентрирате толкова драматично в провала. Опитайте и ще видите, че нещата се променят.

РАК
Стабилизация
Не препоръчвам да се заемате с нови дела. По-добре стабилизирайте това, което работите в момента. Денят ви провокира с успехите на вашите колеги и това ви кара да се чувствате непълноценни. Наблегнете на детайлите, а вечерта се постарайте малко повечко вкъщи, за да зарадвате близките хора.

ЛЪВ
Мечтайте смело
Днес е ден, през който важни контакти, запознанства или обаждания от различни хора ще повдигат и настроението, и самочувствието ви. Бъдете по-смели в мечтите си. Информация няма да ви липсва, подкрепа от хора, на които се възхищавате – също. Като цяло денят е благоприятен и сполучлив за вас.

ДЕВА

Любов
Важни съвети можете да получите от хора, които със сигурност са по-навътре от вас в областта, в която ви ги дават. Послушайте ги, за да си спестите разочарования. Не се опитвайте да променяте света около себе си, а се нагодете към него. Дайте шансове на любовта. Ако сте необвързани, днес имате сериозни шансове.

ВЕЗНИ

Не спорете
Днес е вашият ден, защото можете да реализирате плановете си по начин, който със сигурност ще се отрази добре на вашето положение. Въпреки всичко не се самозабравяйте. Сега не е във ваш интерес да настройвате срещу себе си хората, с които общувате. Не се инатете, а приемете тяхната гледна точка. Не спорете.

СКОРПИОН

Повече концентрация
В сряда сте доста разпилени. Хващате едно, паралелно с него вършите нещо друго, след което залитате по трето… Денят изисква повече концентрация, а в сутрешните часове не са позволени никакви важни решения и инициативи. Стремите се към успех, но няма да го постигнете, след като в главите ви е хаос.

СТРЕЛЕЦ
Успявате
Приятни хора, с които работите съвсем отскоро, галят приятно егото ви. Получавате подкрепа за намеренията си и това ви мотивира да се борите още по-ожесточено за постигане на своята кауза. Денят е изпълнен с добро настроение. Въпреки всичко пазете се от финансова нестабилност, която ви дебне по петите.

КОЗИРОГ

Активизирайте се
В момент като този вие сте се отдали на пасивност или по-скоро лежите на принципа, че ако някой успех ви е на късмет, той ще дойде при вас независимо дали се борите за него, или не. Крайно грешна философия, която ще ви донесе само пропуски и загуба на ценно време. Активизирайте своите сили.

ВОДОЛЕЙ
Не се насилвайте
Днешният ден може да ви донесе доза напрежение, защото предварителните ви планове отиват на вятъра. Имайте търпение и не преставайте да бъдете оптимисти. Така и настроението ви ще бъде добро. Не се насилвайте с допълнителни дейности в службата. Свършете онова, което ви позволяват възможностите.

РИБИ
Спокойствие
Чувствате се превъзходно в този ден. Напрежението, което чувствахте през последните няколко дни, си отива. Спокойни сте. Нуждаете се от повече концентрация, за да свършите задачите, оставени за днес. Не поемайте нови ангажименти, а довършете до край вече започнатото от миналата седмица насам.

Станислав Климентов, borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама