Мадона призна своя голяма грешка

71

Световноизвестната певица покорява всички не само с невероятната фигура, която има за годините си, не само с песните си, но и с факта, че е майка на шест деца.

60-годишната певица има 6 деца: 22-годишната Лурдес, 18-годишният Роко, Дейвид и Мърси (13) и Естер и Стела, които са на 6.
Наскоро певицата сподели нещо много тъжно, свързано с отрочетата ѝ, за което много съжалява и бе категорична, че никога не е трябвало да им разрешава да го направят, съобщава „Контакт мюзик“, цитирани от БГНЕС.
Пред британското издание на модната библия “Vogue“ тя признава: „Направих грешка, като дадох телефон на по-големите си деца, когато бяха на 13 г. Това наистина сложи край на връзката ми с тях. Ние общуваме, но не както преди. Сега телефоните са неразделна част от живота им.“
Според Мадона дъщеря ѝ Лурдес е по-талантлива от нея, но социалните медии и богатството, в което е отгледана, са я отказали да преследва мечтите си.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама