Хороскопа на Великден

174

В неделя ще следвате предварително начертани от вас или от семейството ви планове, свързани с някакво събиране (Великден за православните) или друг празничен повод. Проблемите, които евентуално ще възникнат, ще бъдат от междуличностен характер, свързани с обтегнати отношения с родители или деца и др. Днес може да имате повод да направите подарък, който може да има символично значение или друга по-важна причина. Новите приятелства, които ще създадете днес ще бъдат интересни и ще продължат дълго. Отношенията между майки и синове ще се характеризират с важни или откровени разговори. В неделя бъдете внимателни в отношенията си с хора, които са родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които могат да се окажат продуктивни и успешни, но могат да ви костват и някаква загуба.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес вероятно ще получите предложение или важна информация. Днес няма да ви липсва шанс да реализирате своя идея, но не разчитайте на други хора. Не приемайте болезнено проблемите в любовта.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес едно събитие свързано с хора, които познавате ще ви помогне да погледнете по един нов начин на вашия начин на живот. В неделя избягвайте решения взети под влияние на собствените си емоции. За мнозина неделя ще бъде ден на задаващата се промяна.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя бъдете препазливи в уговорки или обещания. Това ще бъде един благоприятен ден за разговори, които имат важно значение за вас. Днес може да имате приятен ангажимент или среща с приятели. Ще имате интересни контакти с хора, които живеят надалеч от вас.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя бъдете внимателни с нестабилните си романтични, семейни или приятелски отношения, защото не е изключено да възникне нежелан конфликт. Неделя ще бъде благоприятен ден за подобрения в дома или в стопанството ви (в случай, че живеете в страна, която не празнува Великден).
Източник:http://www.astro.velida.net


*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

За реклама: https://novavest.bg/реклама