Сузанита нашари дупето (СНИМКА)

0
Снимка: Instagram

Щерката на Орхан Мурад има чисто нов татус, и то не къде да е, а на задните части на младата изпълнителка

Сузанита направо е абонирана за скандални ситуации. След като наскоро ви показахме как гази нагло закона, шофирайки на 16-годишна възраст, този път тя се хвали с още нещо, което със сигурност ще предизвика реакции не само във виртуалното пространство.

Щерката на Орхан Мурад има чисто нов татус и то не къде да е, а на задните части на младата изпълнителка, пише „Хот Нюз“ . И типично в свой стил, се хвали щедро с нея в личните си профили в социалните мрежи, публикувайки скандални кадри. Неотдавна тя навири и чисто нови голи гърди!

И този път щерката на Орхан Мурад не направи изключение и детайлно показа изкусителните гънки на тялото си, докато татуистът работеше.

След като новият надпис бе завършен, Сузи се разкърши в сластни извивки за радост на все по-многобройните си почитатели.

Снимка: Instagram

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама