Синът на Гълъбин Боевски измислил свръхмодерен тайник за дрога

815
blank
Кадър: NOVA

Нямам асансьор. Всичко, което имам съм го декларирал.

Това заяви министърът на МВР Младен Маринов в ефира на „Здравей, България“ на въпрос къде точно живее и дали като Цветан Цветанов има асансьор, който спира директно в жилището му.

„Жилището ми е от 2012 година. Не е сменяно откакто съм във властта“, добави той. Силовият министър бе запитан за казуса със сина на Гълъбин Боевски: „За съжаление това, което казвате е факт. Пол Боевски е задържан с още едно лице. Наркотиците са укрити в батерии за електрическо фенерче – доста иновативно е това. За съжаление, младо момче, но тръгнало по лош път. Работим по оперативна информация. Електронната везна е открита при претърсването на жилището. Разследващите вече работят с тях. Тревожното е, че млади хора търсят начини за бързо забогатяване и тръгват по този път“, коментира Маринов.

„След интервюто тук отивам на границата с Гърция. Незаконната миграция е една постоянна заплаха. Дали има пикове или спадове, няма значение, не можем да сме спокойни. Ситуацията може да се промени за дни. Ако голям брой хора дойдат на нашата граница е голям хуманитарен проблем. Ние трябва да сме готови. На този етап, при комуникацията с гръцките колеги, те ни уверяват, че ситуацията е под контрол. Има такива опити за преминаване на повече хора и от Турция. Всеки план трябва да се разиграе обаче и на терен, за да сме сигурни, че ще свърши нужната работа“, обясни силовият министър.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама