22-годишна родна дизайнерка с пробив в световната мода

149

Италианското издание на списанието „Вог“ публикува модели на дизайнерка от България. Тя се казва Елизабет Кейн и е само на 22 години, но вече е на върха. Нейни дрехи носят звезди и артисти във Великобритания и не само.
Тя е от София. Имала план да следва икономика, но вместо това, преди четири години, събира багажа си и заминава за една от столиците на модата – Лондон.
И успява. Нейни модели участват в топ дефилито на годината – „Седмицата на модата“ в Лондон. Там е забелязана от модната библия .Италианското издание на списание „Вог“ публикува снимки на палто, направено от Лиза. Изработката на дрехата отнема месеци денонощен труд.
,,Винаги съм имала афинитет към естетиката и изкуството и това е начин да изразя себе си“, споделя младата дизайнерка пред камерата на Нова телевизия и разкрива, че следващата ѝ мечта е моделите ѝ да намерят място и сред страниците на японското издание на модната библия.
След успехите на световната модна сцена Лиза е в България и подготвя собствена колекция от дрехи.
Източник: novini.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама