Борисов: Заслужено си понесохме шамара

156

Не сме идеални, но по-добри от нас няма – засега,“ – с тези думи премиерът Бойко Борисов призова българите да гласуват за евролистата на ГЕРБ-СДС на европейските избори.

Той не подмина и темата за апартаментите и скандала, под чийто знак премина цялата седмица.

А покрай това се подсети за миналото на червената номенклатура в паралел с покупките на политици от ГЕРБ на жилища, заради което заваляха оставки.

„Те са свикнали да живеят в резиденции и държавни апартаменти – от 9 септември до ден днешен, и никой не им ги взе. Прибраха на хората ниви и добитък“, каза по адрес на социалистите Борисов.

„Удариха ни лошо и от това зависи дали сме си сложили голяма обица на ухото. Заслужено си понесохме шамара. Аз нямам съмнение, че тази листа е по-добра от всяка една друга. Виждате – успели, интелигентни, млади, можещи и красиви хора“, допълни лидерът на ГЕРБ.

И отново показа, че предпочита българските, а не западноевропейските фамилии на две от дамите в евролистата  – Мария Габриел и Ева Майдел. Посъветва ги да не забравят, че „откъдето жената, оттам и родата“.

„Не искам да сте кучки, или какво беше там модерно в кампанията, с това се хвалят нашите опоненти. Искам да сте истински“, заръча им Борисов.

По адрес на опонентите от БСП констатира, че нейните кандидати не са компетентни като тези на листата на ГЕРБ. „Те по никоя друга тема нямат компетентност, с изключение на Станишев. Сиреч, те няма да ви търсят да говорите по темите на ЕС, а ще ви връщат да говорите по теми, които нямат общо с Европа“, предупреди своите Борисов.

Забранявам да се вкарвате в говоренето на омразата, нареди още лидерът на ГЕРБ на съпартийците си.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама