75-годишна жена уби момче с нож в Швейцария

7-годишно момче беше убито с нож на прибиране от училище в швейцарския град Базел, предаде Би Би Си, позовавайки се на информация на полицията.

75-годишна швейцарка е арестувана за бруталната атака. Тя се е предала на полицията, но все още не са ясни мотивите ѝ. Момчето е било намерено да лежи на земята от учителка. За съжаление е починало в болницата от нараняванията си.

75-годишната жена го нападнала с нож, докато то се прибирало вкъщи след училище. Нападението е извършено около 12:45 часа местно време. Полицията призова всеки, който е станал свидетел или има информация, да се свърже със силите на реда, за да се изясни кървавото убийство.

Говорител на прокуратурата разкри, че момчето е било намерено тежко ранено от своя учителка. Въпреки усилията на медиците и извършената спешна операция, 7-годишното момче е загинало. Няма информация дали възрастната жена е познавала момчето.

                                              *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама