София Хаджипантели – моделът с една вежда (СНИМКИ)

blank
Снимка: Facebook/Sophia Hadjipanteli

Тя е само на 22 и вече е със солиден опит като модел. Има руса коса, плътни устни и страхотни сини очи, в които всеки мъж може да се „изгуби“, но нещо друго в лицето ѝ привлича вниманието на хората – прекалено гъстите и черни вежди.

Може би заради това някои брандове я канят за своите фотосесии, пише tialoto.bg.

Може да се каже, че София Хаджипантели е с една вежда (просто лявата и дясната са толкова окосмени, че се сливат). Винаги когато я погледнат, хората виждат първо нея, дори някои се стряскат от вида ѝ. Най-странното е, че това въобще не я притеснява по никакъв начин. Вместо да дава луди пари за оформяне на космите над очите като другите жени, тя решава да припечели някой лев от тях.

blank
Снимка: Facebook/Sophia Hadjipanteli

Красавицата, както самата тя се определя, си прави профил в Instagram и започва да качва свои снимки. Постепенно събира над 290 хиляди последователи и си намира работа.

„Не правя това, за да накарам хората да харесват веждите ми. Опитвам се да покажа, че човек може да живее според собствените си разбирания. Лично аз смятам, че лицето ми изглежда много по-добре с тези вежди. Не се опитвам да създавам тенденция“, обяснява София, която е родом от Кипър, но емигрира в САЩ.

blank
Снимка: Facebook/Sophia Hadjipanteli

Хаджипантели разкрива, че има гъсти вежди от малка. Опитвала се да ги поддържа по някакъв начин през годините, но било адски трудно и изморително. Още тогава ѝ се присмивали, но тя свикнала с подмятанията. По-късно решила да ги остави да си растат и не прави нищо по-специално с тях, освен да ги боядиса. „Видях видео в интернет, в което момиче боядисваше веждите с черна боя. Направих същото, а брат ми каза, че всъщност ми стои добре“, казва още тя и уточнява, че по принцип е естествено руса.

„Ние всички се опитваме да представяме красотата, но под различен и уникален ъгъл“, споделя пред сп. „Harper’s Bazaar“ София, която се е снимала за „Vogue“ и модната линия на певицата Риана.

Наскоро моделът сподели, че получава хиляди негативни коментари в социалните мрежи заради едната ѝ вежда, начина по който се гримира и облича. Дори ѝ отправяли смъртни заплахи. Въпреки това тя не се притеснява, защото близките ѝ и приятелят ѝ я харесват такава каквато е. „Срамно е, когато искаш да видиш хубавите коментари, но първо трябва да минеш през целия този хейт, за да стигнеш до тях“, добавя тя.

Русокоската иска да вдъхнови повече момичета с нестандартни вежди да не ги променят под въздействието на перфектните манекенки от списанията.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама