56-годишна американка изпадна в безсъзнание и се събуди на 18 години

0
118
Снимка: Dailymail

Американка изпадна в безсъзнание, а когато отново отвори очи, сякаш някой бе изтрил с гумичка последните 40 години от живота й.

Във фаталния ден Ким Харис била на църква. А когато излязла на улицата, внезапно й станало лошо. Жената почувствала силна болка и й причерняло пред очите. Тя се обадила на съпруга си, който й забранил да се качва на колата и я накарал да помоли приятелка да я откара в най-близката болница, пише dailymail.co.uk.

В здравното заведение Ким изпаднала в безсъзнание. А когато отново отворила очи, последното нещо, което си спомняла бил последният ден в училище, когато била на 18. И не можела да разпознае никой от близките си.

“Излязох от училище и отидох до колата си, току-що бях издържала изпитите си… Една сестра ме попита: „Знаеш ли коя е годината?“. Казах й: „Да, госпожо, сега е 1980 г.“, разказа Ким Харис. „Кой е президентът на САЩ?“ – Роналд Рейгън, казах аз.

Жената не разпознавала нито един свой роднина. Съпругът й, децата и внуците за нея били чужди хора. Освен това Ким, която мислела, че е на 18 години, с голямо нетърпение чакала родителите си, които били починали преди години. Лекарите се затруднили много при поставянето на точна диагноза. Специалистите решили, че американката има транзиторна глобална амнезия, при която вероятността спомените да се върнат обратно, е минимална.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама