Деси Банова катастрофира

0
117
Снимка: Facebook
Деси Банова е в огромен стрес след катастрофата, която преживя преди часове на „Цариградско шосе“. Това научи ПИК от медици, които са я прегледали в столичната Военно-медицинска академия, където лично съпругът й Росен Плевнелиев я откара.
Както първо ПИК съобщи, прегледът се наложил, тъй като Банова се оплакала, че изпитва болки в гръбнака, предизвикани от камшичния удар, след като бус се натресе в мерцедеса й.
Лекарите я прегледали и не установили сериозни травми, затова е била освободена, както медията ни съобщи по-рано. По-тежко обаче било психическото състояние на Банова, тъй като тя сериозно се изплашила от силния удар, станал внезапно. Шокът бил доста силен, тъй като я връхлетял доста голям бус, както става ясно и снимките, направени на място ексклузивно от ПИК.
За момента огледите на катаджиите показват, че Банова няма вина за удара, което се приема почти винаги, когато задна кола, удря предната. Тя е разпитана, но не й е написан акт, научи ПИК. Тепърва обаче ще се гледат записи от камерите, за да се установи защо бусът е ударил нейния мерцедес. Банова е била сама в колата, която е управлявала.
Както първо ПИК съобщи, Деси Банова е катастрофирала на „Цариградско шосе“ днес. Инцидентът е станал около 14,14 ч. в района на отбивката за бул. „Михай Еминеску“ в посока Пловдив. Първо медията ни информира и за огромното задръстване на ключовия булевард, което бе предизвикано от инцидента. Към момента движението вече е по-спокойно.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама