Софи Маринова се омъжи (СНИМКИ)

415

Софи Маринова и нейният любим Тодор Давидов-Гринго се разходиха до олтара на 5 февруари.

Двамата влюбени се врекоха във вечна вярност, като за събитието поканиха техните най-близки роднини и приятели, пише „Монитор“.

Снимка: What’s On Sofia

В тесен семеен кръг те подписаха брачното си свидетелство, като в ритуалната зала на „Витошка“ присъстваха кумовете – Преслава и бащата на детето й Павел, шаферките, сред които Мисис Баба Дони Василева и нейната дъщеря, кметицата на Владая Таня Иванова и т.н. Лоренцо – синът на Софи, също бе на щастливото събитие.

Снимка: What’s On Sofia

Макар че церемонията се проведе в скромен състав и без излишен шум, голямо впечатление направиха халките на младоженците. Кадър на бижутата се появи ден по-рано в социалните мрежи, а от него се вижда, че върху пръстените са изписани и техните имена – Софи и Гринго. За визията си Давидов се бе доверил на модна къща „Агресия“, Софи пък заложи на популярната дизайнерка София Борисова, която вече е скроила и сватбения й тоалет за големия купон по повода на 24 март. Тя също беше шаферка на певицата.

Снимка: Александър Петров

До решението да раздели празника си на две – подписването и реалното вдигане на наздравици, ромската перла стигнала заради желанието й да не се отдава на тромава организация наведнъж. Именно фактът, че се уморява покрай подготовката наклонил везните и в полза на това заедно с Гринго да пропуснат сключването на църковен брак.

Снимка: Facebook

Заковаването на датата 24 март на календара пък се дължи на кумата Преслава, тъй като това бил най-скорошният ден, в който и двете със Софи били свободни от професионални ангажименти. За разлика от церемонията по подписването, за сватбеното парти Маринова се готви да покани значително по-голяма компания. На въпроса дали със съпруга й ще предприемат и следващата крачка в отношенията си – сдобиването с наследник, певицата отговаря: „Божа работа е това“.

Снимка: Facebook

Припомняме, че двамата се сгодиха преди около две години, като Гринго дарил любимата си с годежен пръстен в присъствието и на майка му.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама