Плеймейтка видяла как умира собственикът на „БИАД“

187

Хайлайфът потъна в скръб след новината за внезапната смърт на Димитър Иванов, който е един от собствениците на култовия клуб „БИАД“.

Бизнесменът почина навръх рождения си ден на 3 февруари в 16 часа в Окръжна болница.

Край болничното легло неотлъчно до него е била най-близката му приятелка Вероника Никифорова, която бе претендентка за „Мис Плеймейт“, пише Блиц.

Тя е човекът, който е видяла последните му глътки въздух. Бизнесменът имал известни проблеми с черния дроб, но преди две седмици нещата се влошили и той започнал да търси специалист в тази област.

Бъбреците на бизнесмена са функционирали едва 20%. Ден преди да си отиде от този свят уж се бил стабилизирал и близките му се успокоили. Докато на другия ден от болницата не им съобщили лошата новина.

Митко остави вдовица съпругата си, която по професия е прокурор. Най-неутешима е 9-годишната му дъщеричка.

Поклонението ще бъде утре (6 февруари – б.а.) в родното му село Дорково, Велинград, от 14 часа. Много звезди си постнаха снимки с Митко в социалните мрежи след трагичната новина. Близки до него са Кубрат Пулев, Криско, Галена, Софи Маринова, Енджи Касабие и т.н.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама