Първата туркиня, снимала се за Playboy, забременя отново месец след раждането (СНИМКИ)

234

33-годишната германска актриса с мюсюлмански произход Сила Шахин отново е бременна, при това в петия месец.

Шахин роди момченце само преди 6 месеца. Това означава, че е забременяла месец, след като е станала майка за първи път, коментира „Билд“, цитиран от „24 часа“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Mein Highlight bist natürlich DU … Elijam ❤️ ! #proudmum #love #highlight #2018 #lastday #firstvacation #curvy

Публикация, споделена от Sila Sahin – Radlinger 🌟 (@diesilasahin) на

През 2011 година 25-годишната тогава актриса предизвика голямо обществено вълнение след разголената й фотосесия за германското издание на „Плейбой”, което официално я направи първата туркиня, снимала се за легендарното списание.

Шахин споделя пред списание „Гала“, че втората ѝ бременност не била планирана и за самата нея първоначално новината била шокираща.

„Чудех се защо след раждането коремът ми не изчезва. Отидох на лекар. Той ме преглеждаше на видеозон и изведнъж се засмя и каза – Поздравления! Помислих, че се шегува с мен“, разказва Сила.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Wir wünschen Euch ein wunderbares Fest ❤️ Bleibt gesund #familygoals #love #yourfirstchristmas #mylittlefamily #newhome Picture by @sebastian_geyer /Werbung wegen Markierungen

Публикация, споделена от Sila Sahin – Radlinger 🌟 (@diesilasahin) на

През 2016 година тя се омъжва за австрийския футболист Самуел Радлингер.
„Първоначално и той не можеше да повярва. Но сега и двамата сме щастливи. През 2016 г. направих спонтанен аборт, когато бях в четвъртия месец. Детето, което очакваме, е божи дар за нас“, казва още актрисата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама