Парис Хилтън търси донор за бебе

blank

Хотелиерската наследница е готова за първата си рожба, като за целта търси донор на сперма.

37-годишната красавица вече се е свързала с агенция и е готова да възнагради щедро мъжа, който ще отговори на всичките й изисквания. А те не са никак малко.

Таткото на бъдещото й отроче трябва да има добър външен вид, високо ниво на интелигентност, но и да идва от добро семейство. „Проблемът е, че донорите не са милионери. Богатите хора не се нуждаят от продажба на сперматозоиди.

Хилтън вярва, статутът на самотна майка се вписва в нейния имидж, че може да направи всичко и не се нуждае от мъж, за да успее“, споделя неин приятел, цитиран от БГНЕС. Припомняме, че миналия месец стана ясно, че Хилтън е напуснала годеника си – актьорът Крис Зилка. Двамата се сгодиха навръх Нова година и трябваше да се разходят до олтара на 11 ноември, но чаровната блондинка заряза любимия си преди сватбата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама