21-годишен застреля родителите си и още трима души в Луизиана

blank
.снимка express.co.uk

Най-малко пет човека са загинали при две престрелки в два квартала на Ливингстън, Луизиана, предават световните агенции.

Според медиите, полицията е идентифицирала заподозрения за стрелбите, които са свързани, но той е избягал.  Стрелецът е 21-годишният Дакота Териът.   Жертвите, 43-годишният Били Ърнест, 20-годишният Самър Ърнест и 17-годишният Танер Ърнест, са намерени в каравана. Още двама души били намерени мъртви в дома им. Това са съпрузите Кийт и Елизабет Териът, и двамата на 50 години, пише blitz.bg

Териът преди е бил задържан с марихуана от властите. Самър Ърнест „Вероятно това е един от най-лошите инциденти в домашното насилие, които съм виждал от доста време“, коментира местният шериф.

Поне една от жертвите в бил приятел на Териът, уточнява шерифът. Последно заподозреният е видян да управлява сребрист пикап 2004 на Dodge с номер на номер Луизиана C583809, който принадлежи на семейство Ърнест, съобщиха властите.   Те разпространиха и снимки на татуировките му в опит да бъде намерен.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама