Близнаци: Влизате в нов период

161

ОВЕН
Внимавайте много

Вие готвите промяна в живота си, но внимавайте много. Подценявате всяка трудност днес и по този начин сте в особено неблагоприятна позиция. Самоувереността ви е най-големият враг. Слушате съветите на случайни хора и точно те ще ви подведат да вземете едно неправилно решение.

ТЕЛЕЦ
Противоречия

Чувствате силно напрежение, което ви кара и да избухвате често. Разкъсвани сте от противоречия. На мнение сте, че парите могат да разрешат всеки един проблем. Грешите напълно, защото емоционалните проблеми, които си създавате сега, трудно могат да бъдат разрешени по финансов начин.

БЛИЗНАЦИ
Нов период

В центъра на вниманието сте. Би следвало да бъдете особено внимателни, за да създадете добро впечатление у другите хора. Вземате важни решения за бъдещето си. Считано от днес, започвате един нов период, който ще трае близо месец. Помечтайте и превърнете мечтите си в реалност.

РАК
Приемете критиката

Предстои ви доста нервен и противоречив ден. Не сте премерили силите си, като сте се заловили с нещо не по вашите възможности. Нервни сте, а напрежението присъства и в хороскопите на останалите зодиакални знаци. Бъдете внимателни да не прехвърчат искри и да пламне пожар. Приемете критика, ако е нужно.

ЛЪВ
В добра позиция

Няма обстоятелство, което да ви извади извън равновесието, в което сте се установили към този момент. В четвъртък сутрин срещите и разговорите ви облагородяват. Единственото предупреждение е да не вземате важни решения. В следобеда се оставете на течението. Въпреки че моментът е активен, вие не се залавяйте с важни ангажименти.

ДЕВА
Анализирайте

Време е за сериозен анализ на финансовото ви състояние в сутрешните часове. Вземете тефтерчето, където записвате разходите си, и си направете бюджета за оставащите дни до края на месеца. В следобеда авантюрите ви следват една подир друга. Доста интригуващ момент за личния ви живот, но все пак внимавайте.

ВЕЗНИ
Кажете „не”

В желанието си за блясък и признание днес сте в състояние да се заемете с такива ангажименти, които звучат привлекателно, въпреки че вие си нямате и идея, как да ги свършите. Сторите ли го, сериозно ще навредите на името си, а и на джоба си. Ще си плащате за това, че сте се заели с нещо, за което дори нямате представа как се прави.

СКОРПИОН
Не се ядосвайте

В хармония сте и със себе си, и с околния свят. Разбира се, все нещо ще се опитва да я развали. Независещи от вас обстоятелства са на път да разбият предварителните ви планове. Затова и не си правете строги чертежи за времето си през деня. Вършете ангажиментите с най-голям приоритет. Не се ядосвайте за глупости.

СТРЕЛЕЦ
Пълна мобилизация

Вашият четвъртък изисква пълна мобилизация, за да се справите с ангажиментите, които идват от нищото и чакат да бъдат свършени в кратък срок. Ежедневието ви е интензивно, затова и денят ви ще премине бързо, почти неусетно. Внимавайте в бързината да не се скарате с важни за вас хора. Потушете напрежението.

КОЗИРОГ
Овладейте нервите

Твърде емоционален е четвъртък за вас. Още сутринта се будите в напрегнато настроение и е възможно да влезете в остър спор с близките или колегите. Съветът ми е да сдържате емоциите си. В следобеда овладейте нервите. Не влизайте в спор с човек, който целенасочено ви предизвиква да избухнете.

ВОДОЛЕЙ
Успешен ден

Очаква ви доста нервен, но успешен ден. Още сутринта се будите без настроение. Не се чувствате комфортно сред хората, с които общувате, но не го показвайте. Така ще си спестите излишните кавги с тях. Сега нямате време за конфликти. Работете усърдно и ще бъдете доволни от себе си. За награда ви чака една доста позитивна и приятна вечер.

РИБИ
Без пререкания

Очаква ви труден ден, който стартира с напрежение още от сутринта. Задачата ви е да го овладеете. Притежавате силна енергия. Можете да я насочите в продуктивна дейност и така да сте доволни от всичко онова, което ще свършите през деня. Не влизайте в излишни конфликти, защото те ще губят ненужно времето ви.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Финансовата сигурност и материалната стабилност са ви в кърпа вързани. Макар да сте родени на ден, определящ кармична разплата, си имате късмет и усет, а също така нека не забравяме и находчивостта, с която разполагате. Все хубави качества, качества и на идеален бизнесмен, и на изпълнителен кадър – мечта. С работата проблем нямате, защото се справяте добре. Обръщайте повече внимание на личния живот, защото там може нещо да ви куца. Причината пак е във вас, защото сте немарливи към него, когато вървите нагоре по стълбицата на професионалното израстване.

Навлизате в една прекрасна година на щастие и радостни мигове. Това е година на хубави контакти, незабравими преживявания и добри новини. Изживейте я с много ентусиазъм.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама