Телец: Устремени към промени

114

ОВЕН

Нови алтернативи

За вас следва една важна и значима януарска седмица въпреки напрежението, която носи тя. Напрегната е, защото на работното място се нуждаете от явни промени, които да нанесат нов щрих в живота и да влеят обновление изцяло във вашето ежедневие. Използвайте мощното движение на Марс във вашия знак и съвпада му с Луната. Използвайте сериозните съвпади на планети в Козирог, поставящи различни въпроси в сферата на професионалното ви развитие и изява. Използвайте и енергията на Венера, която вече сериозно навлезе в Стрелец и ви обгръща с възможности за нови запознанства и пътувания. Като цяло,вие сте ориентирани към хората и търсите контакта с тях с цел да потърсите нови професионални алтернативи.

ТЕЛЕЦ

Устремени към промени

За вас следва една доста раздвижена и разнообразна откъм аспекти нова работна седмица. От една страна, ще бъдете обградени с приятни компании и все ще ви се налага да сте навън. От друга обаче, ще търсите начин да останете насаме със себе си и ще нищите отговори на разни житейски въпроси, касаещи вашето ежедневие. Мощният съвпад на планети в Козирог е причината към този момент да сте устремени към промени в личния си живот, към смяна на средата, в която се движите, или да търсите възможности за пътувания. Венера се движи в Стрелец и ви помага да обърнете по-голямо внимание на финансовото си състояние, като повече пестите, отколкото харчите. Това ще е и основната спирачка да не направите сериозни и значими по размер резервации за посещение на различни дестинации.

БЛИЗНАЦИ

Крачка назад

За вас се очертава една доста изморителна седмица. Нещо в живота ви не върви, имате чувство, че нещо ви тегли назад и не се получава. Не се притеснявайте. Съвсем скоро това чувство ще отшуми. В момента не предприемайте важни действия, които са свързани с финанси или подписване на договори. Съвпадът на Сатурн с вашата планета управител в знака на Козирог е причина за краткото забавяне или затишието, в което сте попаднали. Прегледайте спестяванията си и се опитайте да не теглите от тях. В сферата на любовта и личния ви живот имате доста потенциал за развитие, но ако сте в хармония с близките си. А тази хармония зависи единствено и само от вашите думи и действия.

РАК

Необичайно напрежение

В момента чувствате необичайно напрежение, което често изкарвате като агресия върху хората, с които общувате. Съвпадът на четири планети в Козирог ви изправя на нокти и нерядко ви кара да сте в отбранителна позиция, внушавайки си, че някой иска да ви злепостави или да ви нарани. Предпазливи сте спрямо срещите, които осъществявате сега. Не допускате хора до себе си и не споделяте истинските си чувства. Поведението ви не е добро за вашия имидж и ще ви отдели от естествената ви среда. Опитайте да овладеете напрежението и да продължите напред, без да се чувствате жертви.

ЛЪВ

Почивайте повече

Няма как да не ви е натоварено и напечено в седмици като тази, след като всички чакат на вас и ви объркват плановете с извънредни ангажименти, работа и молби да им се стечете на помощ. Ако вие самите не се грижите за себе си и не съхраните енергията си, вероятно ще навредите на здравето си и ще рухнете от преумора. Разбира се, никой няма да го е грижа за това, че няма да можете да свършите обещаното. И санкциите ще започнат… Венера се движи в Стрелец и ви зарежда с оптимизъм и добро настроение. Това е и причината да сте в един доста благоприятен и одухотворен период. Период на разцвет в личния ви живот.

ДЕВА

Приемете промените

За вас следва доста разнообразна седмица. Време е да се научите да приемате промените около себе си. А в момента около вас и в живота ви има доста променящи се неща. Старите отстъпват място на новите. Вятърът духа и не можете да останете стабилни на краката си. Обърнете внимание на семейството си, на близките и роднините, които ще са ваш явен съветник за всичките ви действия. На работното място се нуждаете от прилагане на иновативни методи и промени в начина ви на работа. Обновете мисленето си, срещайте се с хора, които са по-млади от вас и могат да ви дарят с по-свеж поглед върху нещата. Преборете желанието си да живеете в миналото.

ВЕЗНИ

Творческо развитие

При вас нещата изглеждат привидно розови. Венера се движи в Стрелец и разширява мащаба на вашия поглед, кара ви да сте все по-възприемчиви за нови идеи и дела. Имате нужда от частична обмяна на средата си на живот. Не се страхувайте да се запознаете с нови приятели и да влеете нова енергия в ежедневието си. Мощният съвпад на планети в Козирог е причина през по-голямата част от седмицата да бъдете възпирани от забележките и консервативното мислене на свои роднини, които все още не могат да приемат факта, че вие вървите напред и желаете да се развивате. Нека те не помрачават устрема ви. Заложете на творческия си потенциал и създайте всичко онова, което желаете.

СКОРПИОН

Дългосрочни решения

За вас следва една изключително силна седмица, която завихря мощна енергия и поставя начала за цялата година напред. Съвпадът на Слънцето с вашия управител Плутон се случва веднъж годишно и тъкмо през тази седмица. Това е времето на поставяне на нови цели, за вземане на по-дългосрочни решения и търсене на развитие. Не се страхувайте да промените нещо в своето ежедневие. Успехът няма да ви избяга. В личен план очаквайте разширяване, раздвижване и оживление. Обърнете повече внимание на тази сфера от живота си, като насочите своята енергия към контактите, общуването с приятели и излизанията в приятни компании. Ще срещнете нов човек, който да ви вдъхнови.

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте хазарта

Тази седмица ви поставя в епицентъра на всички събития. Венера и Юпитер са гости в знака ви и даряват с късмет, енергия и силни положителни енергии. Не може да се отрече, че сте големи симпатяги и всеки иска да си поговори с вас. Основната черта на седмицата обаче е рязката промяна във финансовото ви състояние. Шансовете промяната да е в посока увеличение, но има и опасности да е в посока надолу. Разбира се, накъде ще тръгне паричният „асансьор”, е въпрос на ваше лично предпочитание, както и плод на действията ви. Не си вярвайте прекалено много и не бъдете хазартно настроени. Както ще печелите главоломно, така изведнъж може да загубите всичко.

КОЗИРОГ

Ще имате успех

Вие се намирате в доста динамичен период. Мощното струпване на планети във вашия знак ви правят епицентър на всички събития, които могат да се струпат наведнъж. Чувствате умора от токова голям ураган от емоции и страсти, но не сте в състояние да спрете процесите, а просто трябва да ги изживеете. Добрата новина е, че от цялата вихрушка имате възможност да извадите дивиденти за себе си. Бъдете практици. Знайте, че сте в състояние да промените изцяло начина си на живот или просто частично да направите промени в някои житейски направления. Не се страхувайте от това да предприемате каквото и да било. Ще имате успех.

ВОДОЛЕЙ

Социални контакти

След тази доста напрегната седмица вие се нуждаете от период на успокоение. Съчетайте го с леко оттегляне от важните ангажименти в службата. Избягвайте да поемате отговорности, защото рискувате да си навлечете някои малки, дребни и досадни неприятности. Отдайте се на интелектуална, духовна или творческа дейност, където ви чака подем. Ако не работите професии, свързани с изкуството или даването на интелектуален труд, то си осигурете поне едно посещение на театър, изложба или отидете на кино с приятели. Бъдете по-социални. Сега в живота ви могат да навлязат нови хора, които да ви вдъхнат енергия и ентусиазъм.

РИБИ

Психическа устойчивост

През тази седмица ще се мобилизирате и това ще ви донесе много успехи и желани промени. Можете да осъществите наскоро хрумнали ви идеи. Бъдете активни и не се оставяйте на течението в нито един ден от периода. Вашата планета управител Нептун ви прави устойчиви психически и в здравословен план. Ако се чувствате неразположени, то неминуемо можете да оздравеете и чрез природни методи. На работното място се съсредоточете в разрешаването на проблеми от комуникационен характер. Ще си изясните взаимоотношенията с колеги. В личен план ви чакат трепети и страсти. Ще отворите сърцата си за любовта и хармонията между вас и половинката.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

11 януари. Родени сте на ден, който говори за безброй скрити заложби във вашия характер. Става дума за таланти, умения и способности, за които самите вие не подозирате, че притежавате. Наред с това рождената ви дата е обвързана с досадна колебливост и може би заради нея най-хубавите ви черти остават скрити дълбоко във вас. Разкрийте се, като преборите страховете и се опълчите на предразсъдъците. Повярвайте в себе си и ще видите как успехите ще започнат да се редуват един след друг. Вие сте Козирози, а това е гаранцията, че стига да искате, сполуката при вас ще е факт.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и хубави преживявания в сферата на отношенията и любовта. Това е година, през която не бива да сте толкова активни, да не предизвиквате промени, а да живеете за хармонично и ритмично с всичко, постигнато дотук.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

12 януари. Дружелюбни сте. Никога не ви напуска оптимизмът. Дори на моменти той е заразителен и за околните. Радвате се на малките красоти на живота, защото осъзнавате, че те са най-важни. При някои от вас не е изключен кратък брак по сметка – само да си уредите живота. Все пак сте представители на знака Козирог. Ако това мислите, че няма да попречи за цял живот на любовта ви – направете го.

За вас предстои година, в която е добре да се обърнете назад и да осъзнаете допусканите в миналото грешки. Лесно ще потърсите прошка, а и лесно ще дадете такава, за да ви е леко на душата след това. Учете, преквалифицирайте се. Това е важна стъпка, за да имате добра и доходна работа още в края на тази или началото на следващата година.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

13 януари. Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, вие сте Козирози и често криете у себе си тайни. Обичате да разговаряте, но винаги с една нотка резервираност. Такива сте вие и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в година на материална стабилност, гарантирани доходи и финансов възход. Колкото и прекрасно да звучи, всичко това няма как да се случи без вашето активно участие и работа. Печелете парите си по честен начин. Не бива да вземате кредит, освен ако не сте сигурни, че ще се издължите до рождения си ден догодина.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Източник: Станислав Климентов, borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама