Любопитно

Кейт Мидълтън става на 37, какво не може да прави на този ден

Днес, 9 януари, сме двойно по-развълнувани, защото не само сънародничката ни Нина Добрев, но и любимката ни Кейт Мидътлън има рожден ден. Херцогинята на Кеймбридж става на 37 години.

Кейт Мидълтън е херцогиня вече десета година. Съпруга на принц Уилям и майка на трите му деца. Жената до бъдещия крал на Великобритания. Пример за стил, поведение и майчина грижа.

Последната година за Кейт бе повече от динамична. Сякаш в голямото събитие на 2018 се превърна не толкова раждането на третото й дете, колкото заставането на Меган Маркъл рамо до рамо с нея.

Вече и двете херцогини са навършили 37 години, а негласното съревнование помежду им в други категории надали ще спре някога. Както нищо не се разбра за рождения ден на Меган на 4 август, така и сме сигурни, че Кейт няма да отбележи личния си празник с шумно парти, както го правеше, когато с Уилям бяха гаджета.

Всъщност, съпрузите се оказаха разделени навръх рождения ден на Мидълтън. От профила на двореца Кенсингтън в Twitter разбираме, че Уилям има официални ангажименти точно днес и със сигурност голяма част от деня ще бъде далеч от рожденичката, пише Express, цитиран от lifestyle.bg.

Последният път, когато Уилям и Кейт бяха разделени на рождения й ден, бе преди 11 години, когато Мидълтън навърши 26 и предпочете да отбележи повода със семейството си. А и тогава се говореше, че с кралското й гадже са в обтегнати отношения. Е, поне днес място за подобни слухове няма.

Празненството по случай рождения ден на Кейт вероятно ще се проведе довечера, в тесен семеен кръг – с родителите й, брат й Джеймс, сестра й Пипа. Но има някои конкретни правила, които Мидълтън трябва да спазва на рождения си ден, които го правят малко по-необичаен.

Първото парче от тортата няма да отиде в чинията на рожденичката, а в тази на кралицата. Кейт не може да си позволи да хапне от десерта, както и от всяко друго ядене, преди нея.

Въпреки че целият свят познава Мидълтън и със сигурност хиляди искат да й изпратят подарък за рождения ден, тя не може да приема дарове от непознати, само от семейството и приятелите си. Изключение се прави само за цветя и книги.

Без особена изненада, Кейт не може да си прави селфита с най-близките си хора, както традицията в последните години повелява. Но подобни изпълнения никак не се харесват на кралицата. А и за какво ти е едно селфи, щом не можеш да го споделиш в социалните мрежи?!

Всички обичаме да си угаждаме, особено когато имаме рожден ден. За съжаление, херцогинята на Кеймбридж няма дa има възможност да си похапне любимото си суши, защото суровата риба и морските дарове просто не присъстват в менюто на кралския двор от съображения за сигурност.

                                               *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 3 дни
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 3 дни
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 месец
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца