Пищни близначки искат да се омъжат за един и същ мъж (СНИМКИ)

390

Близначките Анна и Луси Десинк от Австралия имат тройна връзка с Бен Бърн от 6 години насам.

Сега 33-годишните близначки искат нещата да стигнат до следващото ниво, но ги спират законите свързани с полигамията, предава Daily Star, цитиран от fakti.bg.

Затова сега Люси и Анна призовават от телевизията законът да бъде променен в родната им Австралия. Двете жени са известни с това, че направиха всичко възможно, за да са напълно еднакви. Сестрите дори участваха в тв предаване за пластичната хирургия, чрез което успяха да станат неразличими една от друга.

Те имат повече от 27 000 последователи в своя профил в Instagram. От малкия екран Люси и Анна казаха: „Добре, ние споделяме общия ни партньор Бен. Бихме искали да се оженим за него един ден, но законът в Австралия казва, че не можем, така че какво да правим“. Анна и Луси откриха, че законът в Австралия не им позволява да се оженят за механика. Полигамията с повече от една жена е забранена съгласно Закона за брака от 1961 г.

Коментиращите публикациите им в социалните мрежи ги съветват да станат мюсюлманки, понеже в исляма многоженството е позволено, но други им опонират като казват, че дори в исляма никой не би оженил две сестри за един и същ мъж.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама